nik156 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam chciał bym kupić płytę główną mam procka e2180 i płytę ga-946-ds3 i chciałbym zmienic na coś lepszego i dobrego do oc myślałem nad p5k pro chodzi mi o płytke dobrą do oc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Spojrz na moją sygnaturke i co tam widzisz ? Tak to to! GigaByte GA-P35-DS3L P.s. podaj swój cały zestaw komputera Edytowane 3 Lipca 2008 przez goru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nik156 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Intel Dual Core E2180 Asus 8600GTS GigaByte GA-946-DS3 kingmax 2GB 2x1GB ta płyta dobrze się sprawuje do oc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Dobra płyta. @goru, ale emancypujesz ten sprzęt ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) @zzizzy Taaa :D Kocham sprzęt to go polecam :D I tak każdy by mu tak powiedział :P Edytowane 3 Lipca 2008 przez goru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Asus P5Q Pro. Edytowane 3 Lipca 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nik156 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 A możecie mi coś powiedzieć o ten płycie P5K pro słyszałem dobre opinie o niej dlatego chce ją kupić i mieć coś już na dłużej pod jakiegoś Q czy coś bo mam gigasia to jakoś nie mam do nich przekonania jak procka podkręcę to 2 raz już się włączyć nie da resetuje się i dysku na sata nie widzi i muzyka mi się nie instaluje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Bierz Asusa P5Q Pro. Jest ona na nowszym chipsecie niż P5K Pro (P45 vs P35). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nik156 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Nom widać że zapowiadają się fajnie a jak w testach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Asus P5Q Pro, to płyta tak samo dobra jak P5K Pro, więc ją weź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...