e-tomek Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 SimBin - tworca takich hitow jak GTR, GT Legends, GTR 2, Race 07 wypuszcza kolejna gre, bedzie mozna ja kupic jako osobna gre, badz tez dodatek do gry Race 07. Wlasnie zaczela dzialac strona GTR Evolution, na ktorej mozna znalezc sporo informacji o grze, sa screenshoty i mozna pobrac trailer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Production Class - Audi R8 - Dodge Viper SRT/10 - Gumpert Apollo - Koenigsegg CCX oby fizyka była jak w ich poprzednich simach i lece do sklepu! W końcu doczekałem się klasy samochodów fabrycznych : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Cos im sie chyba pomylilo. Engine graficzny jak w starym GTR2 , taki sam jak i w Race 07 WTCC...widze , ze oni beda co jakis czas odswiezac ten silnik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 A tam grafika najważniejsza nie jest. Premiera TEGO LATA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 A tam grafika najważniejsza nie jest. Premiera TEGO LATA.Tak , to teraz male ale. Grales w GTR1 , albo GTR2? Pwiesz mi moze , ze w czesci drugiej fizyka byla niszowa? :lol2: Uproscili to wzgledem GTR1 i to rowno. Dlatego na ligach przerabia sie fize , dodaje pacze itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Tak , to teraz male ale. Grales w GTR1 , albo GTR2? Pwiesz mi moze , ze w czesci drugiej fizyka byla niszowa? :lol2: Uproscili to wzgledem GTR1 i to rowno. Dlatego na ligach przerabia sie fize , dodaje pacze itd. Wiem i mam nadzieję, że fizyka nie będzie uproszczona względem Race bo to już by było przegięcie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Wiem i mam nadzieję, że fizyka nie będzie uproszczona względem Race bo to już by było przegięcie :wink:ktorego Race? Sa dwa :> Race 07 WTCC nie traktuje o autach FIA GT wiec inaczej sie nimi jezdzi , nie mowiac o tym , ze na Simracingu chwala sobie najnowszego race i zachecaja do zmiany platformy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 ktorego Race? Sa dwa :> Race 07 WTCC nie traktuje o autach FIA GT wiec inaczej sie nimi jezdzi , nie mowiac o tym , ze na Simracingu chwala sobie najnowszego race i zachecaja do zmiany platformy :D o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Masz dwa simy o podobnej nazwie. Simracing.pl smiga docelowo na rFactorze i na nim jest mod WTCC , zas osoby , ktore majagraly w najnowszego race , zachecaja Administracje aby postawiono serwer na Race bo gra jest lepsza niz mod WTCC do rF'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Szczerze mówiąc w Race 07 nie grałem czyli fizyka się polepszyła względem Race? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 W Race zwyklego ja nie gralem , zas moge porownac nowego do WTCC z rF'a , a sam stary Race przez pare utrudnien nie byl w ogole rozpatrywany jako sim do grania online , miedzy innymi kodowanie plikow , brak mozliwosci modowania itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Bardziej mi to wyglada na moda do gtr2 ;) A jezeli wypuszcza to za 50 zl jak gtr2 to napewno nabede :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Bardziej mi to wyglada na moda do gtr2 ;) A jezeli wypuszcza to za 50 zl jak gtr2 to napewno nabede :)GTR2 kosztowal 29 zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28273&r=top Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 GTR2 kosztowal 29 zl :)oj sory.. bardziej mi chodzilo o to ze jak wypuszcza ja za 50 zl to nie bede sie zastanawial nad jej kupnem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Ja mam tylko nadzieje, ze wiecej osob bedzie gralo online. System - trening, kwalifikacje, wyscig ma swoje + i -, jednak nadaje sie chyba bardziej do lig, w rozgrywce multiplayer, gdzie chcialbys sie szybko zmierzyc z kims innym troche sie nie sprawdza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Ja mam tylko nadzieje, ze wiecej osob bedzie gralo online. System - trening, kwalifikacje, wyscig ma swoje + i -, jednak nadaje sie chyba bardziej do lig, w rozgrywce multiplayer, gdzie chcialbys sie szybko zmierzyc z kims innym troche sie nie sprawdza.Ale to nie jest arcade, a procedury zgodne z zasadami fia są jak najbardziej ok. Bez tego na multi by była lipa. Chyba nie grałeś w gtr2 po sieci :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Ale to nie jest arcade, a procedury zgodne z zasadami fia są jak najbardziej ok. Bez tego na multi by była lipa. Chyba nie grałeś w gtr2 po sieci :blink: +1 Brak kwalifikacji kończy się tym, że z przodu jadą czasem najwolniejsi i na zakrętach robi się zadyma bo hamują itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Ten GTR , zgodnie z filmikiem , bedzie jako addon i standalone. Czyli w sumie pewnie zadnej poprawy wzgledem GTR2 czy Race 0 7 nie bedzie , szkoda :| (choc wole Race 07 WTCC niz GTR2 , jakos lepsza ma to fize) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 http://www.gram.pl/sk1_9wnfGe2_RACE_07_Off...aign=newsletter 79 zł za Race 07+ GTR Evolution Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Sam GTRE ma kosztowac jakies 20 zl mniej. Tez widzialem ulotke z Gram.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ale to nie jest arcade, a procedury zgodne z zasadami fia są jak najbardziej ok. Bez tego na multi by była lipa. Chyba nie grałeś w gtr2 po sieci :blink: Ostatnio zacząłem sporo grać w Race 07 i muszę przyznać, że system trening - kwalifikacje - wyścig się świetnie sprawdza ... no i graczy sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dziwię się, że tu taka cisza ;) Do niedzieli trwa bardzo ciekawy event z nagrodami! Coś dla fanów Nurburg ring! Time attack na Nordschleife. http://prs.simracing.pl/forum/f126/race07-...04-2009-a-7544/ Wystarczy mieć GTR Evolution i za darmo zarejestrować się na simracingu.pl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...