Bushido Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Za ~3dni dojdzie do mnie nowy komputer. I muszę ze starego dysku (ata 100) przerzucić wszystko na nowy. Jak to zrobić? Na czym stoję: 1. Zgubiłem gdzieś płytkę z windowsem 2. Stary dysk jest podzielony na 2 partycje 3. Nowy komputer jest bez systemu 4. Nowy dysk - sata2 5. Na starym jest m.in Lineage2, AA - i nie uśmiechałoby mi się ściągnie ich od nowa. Niewspominając już o dużej ilości programów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 partition magic -> kopiowanie partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Tylko że na nowym sprzęcie system może nie wstać. Różnie bywa. Czasami zainstaluje sobie sterowniki i chodzi. Tutaj dodatkowe zabiegi, bo przesiadka na SATA. Chyba że będzie chodził w trybie IDE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 dla systemowej partycji można użyć Norton Ghost, ale partycja na nowym dysku musi być takiej samej pojemności, powinno to zadziałać jeśli chodzi o PM, to nie próbowałem tej metody, ale moze zadziałać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...