Skocz do zawartości
Gość DancingShadow

Razer Diamondback 3g

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DancingShadow

kupiłem niedawno razera diamondback 3G i okazało się, że ma strasznie irytującą negatywną akceleracje, czy można liczyć, że problem zostanie rozwiązany wraz z najnowszym firmware?

szkoda, że diamondback 3G nie działa w trybie usb polling rate 1000Hz, nigdzie w sterownikach tego nie można zmienić :/ nie można też wyłączyć podświetlenia i są jedynie 2 tryby dpi 800 i 1800, w trybie 1800dpi występuje negatywna akceleracja a w trybie 800dpi jest wszytko ok, czyżby tryb 1800dpi na diamondbacku 3G jest jedynie tanią emulacją? ponieważ nie bardzo wiem jak można zrobić z 1800dpi optyki 800dpi, powinno być 1800/2=900 tak jak to miało miejsce w deathaderze

dla niedowiarków prezentacja

http://pl.youtube.com/watch?v=7kThnVLFxFo

druga połowa filmu z in_mouse 1 (direct input)

tekst skopiowany z "Polish Razer Community Board" ze względu na małą liczbę wyświetleń i zerową liczbę odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tekst skopiowany z "Polish Razer Community Board" ze względu na małą liczbę wyświetleń i zerową liczbę odpowiedzi

Miałem tę mysz przez kilka miesięcy - problem nie został rozwiązany i pewnie nie zostanie - mysz sprzedałem (która poza negatywną akcelerecją ma jeszcze inne błędy trakcji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi