modoc Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam, szykuję się do zmiany sprzętu, chciałbym prosić o poradę co radzicie za tą kwotę kupić. - Płyta - Procek - Ram - Grafa Sam nie wiem na czym teraz składać za duży wybór . Nie interesuje mnie podkręcanie w żadnym względzie, ma działać stabilnie tylko to mnie interesuje. Za wszelkie zestawienia i sugestie będę wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 A zasilacz masz?? Jak tak to jaki? Bo to bardzo ważna częśc komputera. E8400 P5Q Pro HD4850 2x2GB OCZ/mushn/a-data ee Pewnie to wyjdzie trochę taniej niż 2k zł, nie liczyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modoc Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 A zasilacz masz?? Jak tak to jaki? Bo to bardzo ważna częśc komputera. E8400 P5Q Pro HD4850 2x2GB OCZ/mushn/a-data ee Pewnie to wyjdzie trochę taniej niż 2k zł, nie liczyłem. Zasilacz mam Chiefteca 450 AA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Więc to co podał neomagnet+twój chief i będzie ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...