jujo Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam. Chciałem zapytać, co sądzicie o tym laptopie? Moze miał ktoś z nim styczność, zna jego wady?( jeśli ma ). Jesli nie ten to jaki możecie polecić w podobnej cenie ? Pozdrawiam :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 (edytowane) 1. Nie okresliłeś swoich wymagań. Powiedzmy, że cenę sobie daruję, bo oczywiście każdy zgadnie, za ile chcesz kupiś sprzęt, ale skąd mamy wiedzieć, do czego chcesz wykorzystywać laptopa? 2. Gdybyś użył opcji "szukaj", informacje o tym lapku miałbyś już jakieś 4 godziny temu. 3. W "podobnej cenie" jest sporo ciekakszych lapków- wystarczy też poszukać- na forum jest sporo ludzi, którzy także szukają. Edytowane 9 Lipca 2008 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Mam Asusa rok. Po okolo pol roku uzytkowania - klawisze wytarte do tego stopnia, ze az swiecily, odkleily sie naklejki, wytarla sie obudowa pod nadgarstkami, poluzowaly sie zawiasy matrycy. Komputer chodzi prawie 24h/dobe i nic sie jeszcze nie zepsulo, wiec co do jakosci sprzetu w srodku nie mam zastrzerzen. Nie korzystam intensywnie z niego (no moze na poczatku przez miesiac/dwa jak go kupilem to duzo pisalem na nim), teraz jest po prostu wlaczony i dochodze sporadycznie cos zrobic a pomio tego jakosc obudowy zostawia duzo do zyczenia. Dlatego zastanow sie nad marka Asus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...