Skocz do zawartości
Polar

Buda Antec P180 I P182 I P180 Mini Różnice I Pytanie:

Rekomendowane odpowiedzi

Czy są jakieś różnice między nimi ?

I pytanie:

Czy jest ktoś kto ją posiada i ma też SQD i czy mógłby powiedzieć czy SQD wejdzie do tego odeseprowanego miejsca na dole 1.

Bo wiem na pewno że wejdzie do 2. Oczywiście po wyjęciu tych koszyków.

W przypadku wersji mini chyba wejdzie na dół bo są 2 komory

post-7607-1215680704_thumb.jpg

Pozdro ^^

Edytowane przez razor1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakies roznce chyba sa ja mam P182 i ani na dol ani w srodku SQD nie wejdzie oczywiscie pod HDD 3,5" po wyjeciu koszykow , dlatego ze na "podlodze" po wyjeciu koszykow sa wystajace szyny i moze faktycznie jak polozysz grubsza gabke i przycisniesz SQD to szyny moga wejsc w gabke ibedzie plasko. Ja na razie mam 2xSQD w zatokach 5,25 ale kupilem "gumke od majtek i bede je probowal tam podwieszac, zeby wyeliminowac drgania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki za odpowiedź, własnie tak zamierzam zrobić położyć na grubej gąbce na dole...

a czy długość tej dolnej komory jest wystarczająca żeby się tam zmieściło SQD , czyli chyba powyżej 20cm musi być

oczywiście w sqd jeszcze kable troche wystają ale jak by się wyciagło ten wentyl co jest pośrodku to spokojnie wyjdą tam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi