Polar Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 (edytowane) Czy są jakieś różnice między nimi ? I pytanie: Czy jest ktoś kto ją posiada i ma też SQD i czy mógłby powiedzieć czy SQD wejdzie do tego odeseprowanego miejsca na dole 1. Bo wiem na pewno że wejdzie do 2. Oczywiście po wyjęciu tych koszyków. W przypadku wersji mini chyba wejdzie na dół bo są 2 komory Pozdro ^^ Edytowane 10 Lipca 2008 przez razor1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Jakies roznce chyba sa ja mam P182 i ani na dol ani w srodku SQD nie wejdzie oczywiscie pod HDD 3,5" po wyjeciu koszykow , dlatego ze na "podlodze" po wyjeciu koszykow sa wystajace szyny i moze faktycznie jak polozysz grubsza gabke i przycisniesz SQD to szyny moga wejsc w gabke ibedzie plasko. Ja na razie mam 2xSQD w zatokach 5,25 ale kupilem "gumke od majtek i bede je probowal tam podwieszac, zeby wyeliminowac drgania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 dzięki za odpowiedź, własnie tak zamierzam zrobić położyć na grubej gąbce na dole... a czy długość tej dolnej komory jest wystarczająca żeby się tam zmieściło SQD , czyli chyba powyżej 20cm musi być oczywiście w sqd jeszcze kable troche wystają ale jak by się wyciagło ten wentyl co jest pośrodku to spokojnie wyjdą tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 tak powinien sie zmiescic. Ja ten wentyl wyje**** z dolu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...