trixta Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Witam!!! Czy karta EVGA 8800GTS 640MB DDR3 320bit jest bardziej wydajna od 8800gt 512mb i czy jest warta z jakies 500zeta? Jesli nie to co polecacie w tej cenie oprocz radka 4850. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 A czemu oprócz radka?? kolejny fanboy nv?? Ja bym nie brał żadnej z tych 2 graf w cenie do 500zł. W tej cenie radeon wypada najlepiej. Ale jakbyś się uparł koniecznie na nv i nic nie wskuramy nawet pokazując testy odpowednie to 8800gts 512mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 dlatego ja na złość polecę 4850 bo najzwyczajniej jest lepszy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trixta Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Dzięki za szybką odpowiedź. Nie jestem fanbojem nv :) ale radek podobno osiaga temperature wrzenia ;) w stresie. Nie chce mi sie bawic w zmiane chlodzenia. Korci mnie Asus 4850,ale wersja z glaciatorem jest nie do dostania :D Co wy na to koledzy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Radzę przejrzeć topic o tych Radeonach. Jest bardzo prosty sposób na obniżenie temperatury i jednoczesne zachowanie słuchu ;) Fan Fix, rzecz banalna i każdy da sobie radę, poczytaj i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...