Skocz do zawartości
Gość e7us

Czy To Dobra Konfiguracja ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Na samym poczatku chcialem sie przywitac i jestem tu nowy i tez nie wiem czy dobrze umniescilem temat :/ Mianowicie modernizowalem troszke komputer ostatnio i chcialem sie was poradzic czy to w miare dobra konfiguracja do podstawowego uzytku domowego, internet, office i jedna gra do ktorej jest uzywany mianowicie Counter-Strike 1.6 powiedzcie co sadzicie o takiej konfigurtacji:

PROCESOR: AMD ATHLON 64 3200+

PLYTA GLOWNA: GIGABYTE K8VT800

RAM 1X1024 DDR400 MHZ KINGSTON 1X256 DDR400 MHZ NO NAME 1X256 DDR333 NO NAME :)

DYSK TWARDY Seagate Barracuda 7200.10 250GB 16MB/SATAII/NCQ

KARTA GRAFICZNA ASUS HD3650 512MB DDR2/128BIT

ZASILACZ OCZ StealthXStream 500W

CO MOZNA BY W TYM ZMIENIC MALYM KOSZTEM A POPRAWIC GO :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ze stara platforma ale komp sluzy glownie i tylko do CS 1.6 mam oprocz niego dwa laptopy w tym Apple :D i nie planuje jakis wiekszych wydatkow p.s a czemu przesadzony zasilacz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedaj to co masz, zostaw tylko zasilacz i dysk twardy i przerzuc sie na intela.

e2160, gigabyte ga-p31, 2 GB ram 800 mhz, 9600gso. I jeszcze troche kasy Ci zostanie (zakladajac ze sprzedasz to co masz), a będzie dużo wydajniej i bardziej przyszlościowo.

Edytowane przez blasphemy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozliwe ze wlasnie tak zrobie a ile moge dostac za mojego kompa :D oczywiscie bez zasilacza i dysku ale z ta nowa karta i dyskiem 40 gb????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi