Gość ctx0075b Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Panowie Admini. Mam takie pytanie. Założyłem dzisiaj forum na którym ludzie mogą dać ogłoszenie że mają coś do oddania za przysłowiowy grosz. Można dać tam również ogłoszenie że poszukuje się czegoś, na co nie ma się za bardzo pieniędzy (wiem że coś takiego jest na PurePC, ale to dotyczy tylko elektroniki,a u mnie praktycznie wszystkiego). I tu rodzi się moje pytanie. Czy mogę mieć w sygnaturze link do tego forum i czy mogę umieścić ten link gdzieś na forum? Zależy mi na jego rozreklamowaniu, bo może to pomóc potrzebującym ludziom. Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Na razie zapodaj linka do tego forum tutaj, żeby wiadomo było, czego dotyczy rozmowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 (edytowane) prosze bardzo: www.za-darmo.phorum.pl na razie trochę tam pusto, ale mam nadzieje że już nie długo:D Edytowane 15 Lipca 2008 przez ctx0075 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 póki jeszcze możesz (bo strona nieznana) zmień hosting, bo phorum.pl to shit ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Tylko na jaki?? Mam w planach (już pracuje nad tym) otwarcie forum niezależnego od serwisów typu phorum.pl, więc na razie nie warto sie przenosić, gdyż nie długo ponownie się przeniosę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Kup sobie jakiś serwer, np na webd.pl jest za 4zł/miech dosyć przyzwoity, mam na nim strone klanową. Na upartego możesz tez za darmo cos znalezc, na ovh.pl czy tam ovh.org byly kiedys dobre servery za darmo z mysql itp. stawiasz na tym jakies forum phpBB czy coś, domene kupujesz i musisz dobrze rozreklamowac. Bo takich serwisow widzialem juz kilka, a ten sie specjalnie niczym nie wyroznia, wiec nie wroze mu dobrej przyszlosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Nu zobaczymy. A że sie nie wyróżnia to wiem, ale to dopiero początek. Pod koniec miesiąca będę miał full czasu to wezmę się za to na poważnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 pomysł fajny, choć nie wiem czy nie ma już takich stron. Natomiast wykonanie, imo całkowicie do d... Wyobraź sobie przeszukiwanie ogromnego forum aby znaleźć coś. Gdy szukam np monitora to nie interesują mnie dywany czy radio juliusza cezara, więc przydał by się własny engine do tego, z podziałem na kategorie, a nie zwykłe forum, bo to prosta droga donikąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 pomysł fajny, choć nie wiem czy nie ma już takich stron. Natomiast wykonanie, imo całkowicie do d... Wyobraź sobie przeszukiwanie ogromnego forum aby znaleźć coś. Gdy szukam np monitora to nie interesują mnie dywany czy radio juliusza cezara, więc przydał by się własny engine do tego, z podziałem na kategorie, a nie zwykłe forum, bo to prosta droga donikąd.Zgadzam się z Tobą PelzaK, masz całkowitą rację. Ale tak jak napisałem troche wyżej, będe miał więcej wolnego czasu to wezmę się za to na powaznie. Na razie chciałem tylko sprawdzić czy bedzie jakiś odzew i czy w ogóle ktoś będzie uważał to za dobry pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Jak włożysz w to trochę pracy, aby wszystko jakoś wyglądało i trzymało się kupy, to wtedy nabierze to sensu. Bo wg. mnie obecnie nic nie wyróżnia tej strony spośród innych. A odnośnie pytania o link w sygnie, to niestety, ale w regulaminie jest to zakazane :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...