Jacek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Mój kolega ma problem z dźwiękiem na widndowsie Xp prof. Jego kartą muzyczynbą jest SB Pci 128, i chodzi poprostu o to , że podczas nawet słuchania mp3 , głos troszke przerywa ! Dziś sciągneliśmy stery do tej karty no ale tesh to nic nie pomogło , co ma zrobić mój qmpel !? Pomóżcie prosimy :D ps. Moze nei to forum lecz mopgą w to wątpić, ponieważ ewidetnie jest to wina sprzetu!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Jaka ma plyte gl ? Jezeli ze zintegrowanum dzwiekiem to niech go po prostu wylaczy, a w winampie poustawia w input i output wszystko na creative SB128. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 On nic nawet nei wspominał o zintegrowanej. Uzywa tylko Sb A i jak ma taką dziwkowe kompa nawet gorszego i jets dobrze :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lama Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ja tez mialem problem z dzwiekiem w winampie i czasami jakies trzeszczenie w grach pod winem xp ale byl on spowodowany zainstalowaniem dx9 ;P przeinstalowalem wina (przy okazji zmiany grafiki) zainst. dx8.1 i problem zniknal pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...