night77 Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam. Kombinuje od rana z programem nLite i napotkałem kilaka problemów, mianowicie, nie mogę zintegrować instalek flash playera i javy, czy w ogóle jest to możliwe? Podczas operacji przetwarzania w integrowaniu oprawek nLite próbuje instalować niektóre aplikacje nie wiem czy mu na to pozwalać, czy anulować (mowie tu o sterach pod klawke, czy panelu bocznym). Funkcje instalowania podczas integracji podobno da sie wyłączyć i aplikacje te powinny zainstalować sie w finalnej fazie instalowania systemu, jednak u mnie to nie działa. Jeśli ktoś montował taką płytke wcześniej to prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Do integracji programów trzeba miec specjalnie przygotowane paczki. JEst juz temat o nLite. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...