DarthMirek Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam, Kupiłem dzisiaj monitor LG l245 wp-bn. Przy podłączeniu go z komputerem za pomocą kabla d-sub wszystko działa wporządku. Gdy próbuję go podpiąć przez wtyczkę hdmi (mam przejściówkę hdmi-dvi) monitor jakby nie wykrywa sygnału i przechodzi w stan uśpienia. Podłączyłem laptopa przez hdmi i wszystko działa ok. Ma ktoś pomysł co może być nie tak? Dodam jedynie ,że 32 calowy telewizor sony podpinałem w ten sam sposób i wszystko działało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Podłącz oba kable równoczesnie i zobacz w sterownikach czy na obu widzi monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthMirek Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) gdzie jest taka opcja? hm, podłącze go może jaki drugi monitor, zaraz będę coś kombinował :) nie widzi go :/ Przy "set up multiple displays" mam tylko pokazany monitor który teraz podpiąłem Dobra, jutro monitor wraca do sklepu, to była ostatnia sztuka z ekspozycji, może dlatego coś z nim jest nie tak. Edytowane 16 Lipca 2008 przez Vegret Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvent Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 gdzie jest taka opcja? hm, podłącze go może jaki drugi monitor, zaraz będę coś kombinował :) nie widzi go :/ Przy "set up multiple displays" mam tylko pokazany monitor który teraz podpiąłem Dobra, jutro monitor wraca do sklepu, to była ostatnia sztuka z ekspozycji, może dlatego coś z nim jest nie tak. Witam po raz pierwszy...kupiłem ten monitor i mam to samo. Czy kolega może kupował w Łodzi w MM?. Bo mój też jest z wystawy. W sklepie po hdmi szedł. Teraz niestety nic nie mogę zrobić z ustawieniami. Karta ati radeon 4850. Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthMirek Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) Tak, mój też był z wystawy i też u nich działało po HDMI. Moja karta to 7600gt. Magic? Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez Vegret Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verin Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Wyłącz i włącz monitor (za pomocą przycisku), gdy komp jest już włączony. Nie używasz dołączonego do monitora kabla dvi-hdmi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...