ArthJ Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 a mi idzie slabo... przy tysiaku nie widze gdzie lece.... jak sie zawraca? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Już 1596! :twisted: Lecimy dalej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 1290 jak na 1 raz niezle:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 15 673 po pijaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 mój sokół rozbił się przy 1793 ... dziękujemy za korzystanie z naszych linii lotniczych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 418:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 1824 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 1182 - za 2gim .. heh ... takie gierki byly debesciak przypomina c-64 ;P -------- tak na marginesie - zasilka od c-64 napedza mi wiatraki na nagrzewnicy w WC ;P -------- update 1709 za 3 razem .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jeeeeeessssstttttttttt 2204!!!!!!!!!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 oszusci !!! przy ~1500 smiglowcowi konczy sie wacha !!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ja to nie wiem od kiedy saddam lata helikopterami.... myslałem ze tylko je zestrzeliwuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 wynik: 1213 buhaha... to jest kórwa hamstwo !!! po przekroczeniu 1000 stshelają do mnie z patriot'ów hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 po 1200 mam caly czas ''helikopter w ogniu'' :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja mam 911 update: 1367 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 update: 2508 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 update: 2508 :)Widzę że wziąłeś sobie do serca bicie tu rekordów, nieżle ja wymiękłem o 1k mniej o ciebie :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Fna gierka. 1900 i na razie wiecej nie moge 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 update: 2508 :)Widzę że wziąłeś sobie do serca bicie tu rekordów, nieżle ja wymiękłem o 1k mniej o ciebie :) . Cały czas z kumplem się przebijamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 update: 2508 :)Widzę że wziąłeś sobie do serca bicie tu rekordów, nieżle ja wymiękłem o 1k mniej o ciebie :) . Cały czas z kumplem się przebijamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a ja tylo 802 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 narazie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Jeeeeeeeessssssssttt!!!! 4142 :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Jeeeeeeeessssssssttt!!!! 4142 :D :D :D maniaq:] a ja tylko do 1500 dochodze i dalej nie moge:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Pierwszy raz: 494. Drugi 1112 :mrgreen: Jeszcze bede trenowal. A graliscie w icyTower? To jest lepsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 aRoo"]Pierwszy raz: 494. Drugi 1112 :mrgreen: Jeszcze bede trenowal. A graliscie w icyTower? To jest lepsze :D link poprosze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 http://www.pegar.com.br/pegar_arquivo.asp?link_id=3825 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 aRoo"]Pierwszy raz: 494. Drugi 1112 :mrgreen: Jeszcze bede trenowal. A graliscie w icyTower? To jest lepsze :D gralismy, byl juz topic nawet o tym:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...