Skocz do zawartości
yogi186

Stronka z "opisem" sprzetu ? ;-) PILNA POTRZEBA

Rekomendowane odpowiedzi

Hello

Potrzebuje jakąś taką stronke co by na niej były teksty odnośnie sprzetu komputerowego ... ale taką z lamerskimi tekstami ( NIE BRAC MNIE ZA LAMERA) .... wiecie chodzi mi o teksty w stylu:

Płyta głowna to bardzo wazny element komputera. Odpowiada za to, to i tamto ... srututu.

CD- ROM to urzadzenie do czytacnia CD .. hehe itp :D.

Bo niechce mi sie wymyślać :) ... a musze coś powklejać do pracy dyplomowej. A dyry to lamerstwo maxymalne .. wiec chce zby zrozumieli ... ale tez zeby ladnie brzmialo.

Z góry dzieki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale to mnie nie urzadza ... bo gówien to ja nie kupuje :) ...  wiec wole jakiś link.

DZIEKÓWECZKA.

to kup - potrzebujesz czegos jak dla debila - tam to jest i to za niewielkie pieniadze. a moze strona www komputer swiata ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale to mnie nie urzadza ... bo gówien to ja nie kupuje :) ...  wiec wole jakiś link.

DZIEKÓWECZKA.

Ehhh... wejdz na www.komputerswiat.pl i znajdz sobie leksykon. Tam masz wszystko opisanej. Powodzenia w obronie pracy, mnie to czeka za rok :roll: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[.......] ( NIE BRAC MNIE ZA LAMERA)[....]

z takim textem ?? 8)
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Czy ty cos sugerujesz ..::SNAP::.. ??
nieee skad taki pomysl :?: :wink:
A sam nie wiem :wink: Tak jakoś :wink:
a moze jednak :wink:
No moooooże :wink: Ja nic nie sugeruje i ty chyba tesh nie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hello  

Potrzebuje jakąś taką stronke co by na niej były teksty o nośnie sprzetu komputerowego ... ale taką z lamerskimi tekstami (BRAC MNIE ZA LAMERA) .... wiecie chodzi mi o teksty w stylu:

Płyta z gowna to bardzo wazny element koputera. Odpowiada za toto i tamtoto ... srututu.

CD- ROM to urzadzenie do szczania CD .. hehe itp :D.

Bo niechce mi sie myśleć :) ... a musze coś powklejać do pracy dyplomowej. A dy ryto lamerstwo maxymalne .. wiec chce żaby zrozumieli ... ale tez zeby ladnie brzmialo.

Z góry dziaki :D

No to fajna pracę dyplomowa piszesz. A ja nie rozumiem, co to za problem wymysleć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[.......] ( NIE BRAC MNIE ZA LAMERA)[....]

z takim textem ?? 8)
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Czy ty cos sugerujesz ..::SNAP::.. ??
nieee skad taki pomysl :?: :wink:
A sam nie wiem :wink: Tak jakoś :wink:
a moze jednak :wink:
No moooooże :wink: Ja nic nie sugeruje i ty chyba tesh nie :P
nie nie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze ze skonczyło sie na tym czego sie obawiałem ... szybki pojazd plus lamerstwo ... hhehe :D.

A tak pozatym to moja praca to ELMP ... odtwarzacz MP3 oparty o kompa i LINUXa :-D. Wiec musze dyrom wrzucić troche takich textów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi