yogi186 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Hello Potrzebuje jakąś taką stronke co by na niej były teksty odnośnie sprzetu komputerowego ... ale taką z lamerskimi tekstami ( NIE BRAC MNIE ZA LAMERA) .... wiecie chodzi mi o teksty w stylu: Płyta głowna to bardzo wazny element komputera. Odpowiada za to, to i tamto ... srututu. CD- ROM to urzadzenie do czytacnia CD .. hehe itp :D. Bo niechce mi sie wymyślać :) ... a musze coś powklejać do pracy dyplomowej. A dyry to lamerstwo maxymalne .. wiec chce zby zrozumieli ... ale tez zeby ladnie brzmialo. Z góry dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Gazeta Komputer Swiat... tam jest total lame texty :D i sa wlasnie tego typu tlumaczenia.. CD-ROM sluzy do tego i tego.. grafa do tego i tego.. DDR to to i to... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 no ale to mnie nie urzadza ... bo gówien to ja nie kupuje :) ... wiec wole jakiś link. DZIEKÓWECZKA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 no ale to mnie nie urzadza ... bo gówien to ja nie kupuje :) ... wiec wole jakiś link. DZIEKÓWECZKA. hmm moze komputronik ci wystarczy ?? www.komputronik.pl :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 no ale to mnie nie urzadza ... bo gówien to ja nie kupuje :) ... wiec wole jakiś link. DZIEKÓWECZKA. to kup - potrzebujesz czegos jak dla debila - tam to jest i to za niewielkie pieniadze. a moze strona www komputer swiata ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 [.......] ( NIE BRAC MNIE ZA LAMERA)[....]z takim textem ?? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 [.......] ( NIE BRAC MNIE ZA LAMERA)[....]z takim textem ?? 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 [.......] ( NIE BRAC MNIE ZA LAMERA)[....]z takim textem ?? 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Czy ty cos sugerujesz ..::SNAP::.. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 [.......] ( NIE BRAC MNIE ZA LAMERA)[....]z takim textem ?? 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Czy ty cos sugerujesz ..::SNAP::.. ??nieee skad taki pomysl :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 no ale to mnie nie urzadza ... bo gówien to ja nie kupuje :) ... wiec wole jakiś link. DZIEKÓWECZKA. Ehhh... wejdz na www.komputerswiat.pl i znajdz sobie leksykon. Tam masz wszystko opisanej. Powodzenia w obronie pracy, mnie to czeka za rok :roll: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 [.......] ( NIE BRAC MNIE ZA LAMERA)[....]z takim textem ?? 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Czy ty cos sugerujesz ..::SNAP::.. ??nieee skad taki pomysl :?: :wink:A sam nie wiem :wink: Tak jakoś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 [.......] ( NIE BRAC MNIE ZA LAMERA)[....]z takim textem ?? 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Czy ty cos sugerujesz ..::SNAP::.. ??nieee skad taki pomysl :?: :wink:A sam nie wiem :wink: Tak jakoś :wink:a moze jednak :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 [.......] ( NIE BRAC MNIE ZA LAMERA)[....]z takim textem ?? 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Czy ty cos sugerujesz ..::SNAP::.. ??nieee skad taki pomysl :?: :wink:A sam nie wiem :wink: Tak jakoś :wink:a moze jednak :wink:No moooooże :wink: Ja nic nie sugeruje i ty chyba tesh nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Hello Potrzebuje jakąś taką stronke co by na niej były teksty o nośnie sprzetu komputerowego ... ale taką z lamerskimi tekstami (BRAC MNIE ZA LAMERA) .... wiecie chodzi mi o teksty w stylu: Płyta z gowna to bardzo wazny element koputera. Odpowiada za toto i tamtoto ... srututu. CD- ROM to urzadzenie do szczania CD .. hehe itp :D. Bo niechce mi sie myśleć :) ... a musze coś powklejać do pracy dyplomowej. A dy ryto lamerstwo maxymalne .. wiec chce żaby zrozumieli ... ale tez zeby ladnie brzmialo. Z góry dziaki :D No to fajna pracę dyplomowa piszesz. A ja nie rozumiem, co to za problem wymysleć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 www.benchmark.ceti.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 [.......] ( NIE BRAC MNIE ZA LAMERA)[....]z takim textem ?? 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Czy ty cos sugerujesz ..::SNAP::.. ??nieee skad taki pomysl :?: :wink:A sam nie wiem :wink: Tak jakoś :wink:a moze jednak :wink:No moooooże :wink: Ja nic nie sugeruje i ty chyba tesh nie :Pnie nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 widze ze skonczyło sie na tym czego sie obawiałem ... szybki pojazd plus lamerstwo ... hhehe :D. A tak pozatym to moja praca to ELMP ... odtwarzacz MP3 oparty o kompa i LINUXa :-D. Wiec musze dyrom wrzucić troche takich textów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 http://www.komputerswiat.pl/leksykon/1274.asp i poszukaj tam sobie więcej [/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...