Skocz do zawartości
andrzejd

Notebook Do 3000zł - Multimedia, Dom

Rekomendowane odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno powiedzieć, bo podane propozycje znacznie się od siebie różnią. "Czasami gry" to zbyt wąskie określenie- jedna osoba będzie grać w Quake 3 przez 10 godzin dziennie, a ktoś inny będzie chciał zagrać w Crysisa na konkretnych detalach, 2 godziny na tydzień. Tak więc czas tutaj w niczym nie pomoże- lepiej podaj orientacyjnie kilka tytułów. Kolejna sprawa to matryca- 17" kosztuje trochę więcej, niż 15,4"- wolisz większy ekran, ale słabszego procka, czy zależy Tobie na wydajności? Rozumiem, że czas pracy na baterii i masa raczej nie są brane pod uwagę, z racji przeznaczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno powiedzieć, bo podane propozycje znacznie się od siebie różnią. "Czasami gry" to zbyt wąskie określenie- jedna osoba będzie grać w Quake 3 przez 10 godzin dziennie, a ktoś inny będzie chciał zagrać w Crysisa na konkretnych detalach, 2 godziny na tydzień. Tak więc czas tutaj w niczym nie pomoże- lepiej podaj orientacyjnie kilka tytułów. Kolejna sprawa to matryca- 17" kosztuje trochę więcej, niż 15,4"- wolisz większy ekran, ale słabszego procka, czy zależy Tobie na wydajności? Rozumiem, że czas pracy na baterii i masa raczej nie są brane pod uwagę, z racji przeznaczenia.

Chodzi raczej o mniej wyszukane gry i raczej rzadko. Bardziej zalezy mi na stabilnej pracy i szybkosci, zeby sprzet byl trwały i nie bylo problemu z serwisem gwarancyjnym ewentualnie. Masa nie jest dla mnie wazna a czas pracy na baterii dluzszy mile widziany. I

Laptop który z wymienionych firm najlepieij wziąc? Ja bym sie sklaniał do IBM lub Toshiby ponieważ mam dobre doświadczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi