wojzuk Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Mam takie pytanie jakim programem najlepiej zablokować komputer (windows xp) przed dostępem innych osób, dobrze by było gdyby miał on możliwosć blokowanie restartu kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 hasło z biosu i hasło z winxp - nie wystarczą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zablokowanie restartu :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 hasło na biosa , wyciagasz taśme ide od hdd :> albo zabierasz klawiature :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Wypinasz restart ... " Trzech Króli " i tam masz opcje " Zablokowanie komputera... " . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja swojego czasu napisałem programik zintegrowany z programem do formatowania dyskietek kóry o dziwo obsługiwał tez twarde dyski. Tak czy inaczej po wpisaniu błędnego chasła mojej siostrze z 426 mb dysku zrobiło się 53,25 mb ;) Ale była wtedy wojna w domu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zablokowanie restartu :lol: .Myslę, że jemu chodziło o zablokowanie mozliwości "Ponownie uruchom" (restart) - oczywiście bez senem byłoby żądać możliwości zablokowania resetu komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...