Skocz do zawartości
krawat88

Upgreade Komputera?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak MC, to ok. 4850e, to 4800+ z obniżonym poborem energii. Ta aukcja, którą podałeś jest po prostu nieopłacalna. Starsza wersja procesora i to w dodatku bez pudełka i dołączonego coolera. A za 30 zł więcej masz nowszą wersję procesora wraz z coolerem i pełną gwarancją. Podałem Ci jednak aukcję z używanym 4850e.

Jeżeli chodzi o karty nowe, to w tej cenie HD4670 jest po prostu najlepszy i tyle. W używanych jedynie 8800GT i 9600GT będą lepsze.

Chciałeś coś z nv. A czemu nie z ATI? Dla szpanu, czy co?

Dzieki za wszystkie info.

Z tym prockiem to dobrze mowisz. Widze ze wiesz co piszesz :). Procka to jednak wolal bym nowego, musze sprawdzic ile taki nowy kosztuje.

Grafika mogla by i byc uzywana.

Dla zadnego szpanu, ja juz za stary na to zeby szpanowac :)

Cale zycie kupuje karty nvidii (ati nigdy nie mialem) i mam jakies takie zaufanie do tych kart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

X2 4850e kosztuje 239zł w ESC.pl.

To, że miałeś tylko nv nie znaczy, że nie możesz kupić ATI. Ja miałem karty i jednej i drugiej firmy - obecnie jestem posiadaczem Radeona HD4850.

@komisarz

8800GS / 9600GSO z 768MB są słabo dostępne i głośne. Wersja 384MB jest na poziomie 9600GT. Co do wersji 512MB i 1024MB, to masz rację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi