MantisGhost Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 witam ostatnio zainteresowalem sie tym oto tematem jako ze sync menedzerow jest od groma i duzo z nich nie spelnia moich oczekiwian pstanowilem zadac pytanie tutaj... szukam programu lub programow ktore idealnie zsynchronizuja molego laptopa z pc'tem mam na mysli miedzy innymi: synchroniacje czasu oraz daty firefoxa tudziez outlooka, thunderbirda itp wybranych katalogow itp itd tutaj dosc ambitne szukam programu ktory dalby mi mozliwosc wyboru i synchronizacji programow na takich samych systemach operacyjnych tutaj XP np: na pc mam zainstalowany firefox, gadu gadu, skype, i np tetris :) na laptopie mam goly i wesoly system i teraz odpalam taki program wybieram jaki soft chce miec zsynchornizowany i programik kopiuje mi soft z pc na lapa tak ze na koncu mam takie same proramy na lapku co na pc (i nie mowcie mi ze takie zeczy to tylko w erze i ze sie nie da bo sie da) no to czekam na sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Obawiam się ,że jednak nie ma takiej możliwości. Co innego synchronizacja folderów ,a co innego zainstalowanych programów(bez instalacji na obu komputerach nie ma szans) Nie masz nawet co szukać ,bo taki program musiał by być robiony pod konkretną wersję synchronizowanego programu(wpisy w rejestrze) Jedyne co możesz zrobić to instalacja na lapku tego samego ; następnie najlepiej po pierwszym uruchomieniu każdego programu skopiować z PC na Lapka odpowiednie foldery(programów,gier itd) co pozwoli na zachowanie takich samych ustawień na obu komputerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...