Ghandar Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Gratki, Seba. :D Bardzo fajnie, czekam na moje fotki. ;) No i widzimy sie niedlugo, to mi przedluzke Akasy z jednej strony rozmontujesz. ;) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Bosko Sebus ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) Potwierdzam ;) fajny efekt i bardzo fajne ulozenie węży ;). Sebuś co z nitami ? :( trace nadzieje... Wysłane :wink: A mnie sie jakos te sznurki nie podobaja... ogolnie mi sie nie podobaja, no ale wazne zeby sie podobaly Sebie :) Nie jest tak źle... wydawało mi się, że będzie gorzej.... w układzie mi się nawet podoba :lol: Gratki, Seba. :D Bardzo fajnie, czekam na moje fotki. ;) No i widzimy sie niedlugo, to mi przedluzke Akasy z jednej strony rozmontujesz. ;) Pozdro :) mam brzeszczot do metalu, piłę spalinową coś zaradzę :lol2: Bosko Sebus ;) to dzięki Tobie :banana: :banana: :banana: Fajne ułożenie węży i te sprężynki na nich dają moim zdaniem lepszy efekt niż jakby był pomarańczowy płyn bez nich ;) Poza tym już nie raz było odwrotnie pokazywane :wink: Edytowane 17 Lipca 2009 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 kozak efekt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Jeszcze tylko taki rezik KLIK na pomarańczowo i sprężynki będą pasowały w 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Ladnie ladnie to wyszlo!! :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo94 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Jeszcze tylko taki rezik KLIK na pomarańczowo i sprężynki będą pasowały w 100%. btw. rezik jest bardzo cool ;] a efekt u Seby jest git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Bardzo ladnie Ci to wyszlo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) Dziś odebrałem resztę gratów :wink: jutro finalne fotki :wink: Edytowane 22 Lipca 2009 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 kolorowo ale fajnie ;) prosimy o więcej fot :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Wygląda fajnie tylko te siki w rezie imo nie pasują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 imo wyszło tak tylko na foto... w rezie jest Feser Orange :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) Sry za post pod postem :wink: finalne fotki :wink: Wszystkie fotki w galerii ;) http://picasaweb.google.pl/WaterCoolingPC/HypnoticLC# Edytowane 23 Lipca 2009 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 no ekstra. świetny układ węży ;) bardzo pomysłowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Jak to powiedzial jeden z uzytkownikow: To jest najpiekniejszy LC w Polsce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Nie podlizuj się :D zobaczymy jaki Twój będzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Powaznie mowiac Sebus wyszlo to naprawde fpyte. Bardzo ladnie wszystko poskladales do kupy. Estetycznie i z gracja. To nowe okienko rowniez jest super. Moim zdaniem juz nic nie kombinuj... no chyba ze bedziesz zmienial na i8, gtx 400 etc. :P Moj kibel rodzi sie w wielkich boolach... kurierzy, zamowienia wszystko fpyte - negatywnie. Ale powoli, powoli do przdu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) Jak to powiedzial jeden z uzytkownikow: To jest najpiekniejszy LC w Polsce ;)Zgadzam się z powyższym ;) ...ale oczywiście brakuje mi zdjęć "w ruchu". PS. Jest fpyte :lol2: Edytowane 23 Lipca 2009 przez Screamer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 super :) to teraz wywalamy szpenżynki i kładziemy wenża w kolorku....? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Ehhh jak to przykro zobaczyć u kogos coś, co w podobnej formie dopiero kiełkuje we własnej piwnicy ;) Będzie UV? Trochę zasiłka przykuwa uwagę, ale wyglada to nieźle. Ehhh trzeba w końcu, mimo upałów ruszyć dupsko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) super :) to teraz wywalamy szpenżynki i kładziemy wenża w kolorku....? ;) Na razie zostaje tak jak jest :wink: Ehhh jak to przykro zobaczyć u kogos coś, co w podobnej formie dopiero kiełkuje we własnej piwnicy ;) Będzie UV? Trochę zasiłka przykuwa uwagę, ale wyglada to nieźle. Ehhh trzeba w końcu, mimo upałów ruszyć dupsko ;) UV jest :wink: fotki były wcześniej jak to wygląda w UV :wink: Edytowane 24 Lipca 2009 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo94 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 nowy układzik daje rade i jest elo ;] kolorek fpyte dobrany, w kablach porządek, fany ma sie rozumiec skreciles na 5v? a fany to xigmatki te co z midgardem sa dołączane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Tak to te same wentylki a kontroluje je aquaero zależnie od temperatury podzespołów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo94 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 aha ;) a skąd taką nazwę dorwałeś “Hypnotic-LC” Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Nazwa jest taka, a nie inna, gdyż ciągle były nazwy od koloru płynu etc.... postanowiłem trochę to zmienić :wink: sprężynka przypomina koło w kształcie ślimaka", gdy my na nie patrzymy po dłuższej chwili wirowania zaczyna nam się w głowie robić gąbka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo94 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 w sumie masz racje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 I na koniec projektu 2 fotki kompika z daleka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo94 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 nice work ;) ta siatka z napisem Lian Li jset fpyte :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 polskie WC daje radę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo94 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 dają radę i są elo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...