Skocz do zawartości
seba84_2005

Wc By Seba84_2005

Rekomendowane odpowiedzi

Potwierdzam ;) fajny efekt i bardzo fajne ulozenie węży ;).

Sebuś co z nitami ? :( trace nadzieje...

Wysłane :wink:

A mnie sie jakos te sznurki nie podobaja... ogolnie mi sie nie podobaja, no ale wazne zeby sie podobaly Sebie :)

Nie jest tak źle... wydawało mi się, że będzie gorzej.... w układzie mi się nawet podoba :lol:

Gratki, Seba. :D Bardzo fajnie, czekam na moje fotki. ;) No i widzimy sie niedlugo, to mi przedluzke Akasy z jednej strony rozmontujesz. ;) Pozdro :)

mam brzeszczot do metalu, piłę spalinową coś zaradzę :lol2:

Bosko Sebus ;)

to dzięki Tobie :banana: :banana: :banana:

Fajne ułożenie węży i te sprężynki na nich dają moim zdaniem lepszy efekt niż jakby był pomarańczowy płyn bez nich ;)

Poza tym już nie raz było odwrotnie pokazywane :wink:

Edytowane przez seba84_2005

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powaznie mowiac Sebus wyszlo to naprawde fpyte. Bardzo ladnie wszystko poskladales do kupy. Estetycznie i z gracja. To nowe okienko rowniez jest super. Moim zdaniem juz nic nie kombinuj... no chyba ze bedziesz zmienial na i8, gtx 400 etc. :P

Moj kibel rodzi sie w wielkich boolach... kurierzy, zamowienia wszystko fpyte - negatywnie. Ale powoli, powoli do przdu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to powiedzial jeden z uzytkownikow: To jest najpiekniejszy LC w Polsce ;)

Zgadzam się z powyższym ;)

...ale oczywiście brakuje mi zdjęć "w ruchu".

PS. Jest fpyte :lol2:

Edytowane przez Screamer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhh jak to przykro zobaczyć u kogos coś, co w podobnej formie dopiero kiełkuje we własnej piwnicy ;) Będzie UV? Trochę zasiłka przykuwa uwagę, ale wyglada to nieźle. Ehhh trzeba w końcu, mimo upałów ruszyć dupsko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

super :)

to teraz wywalamy szpenżynki i kładziemy wenża w kolorku....?

;)

Na razie zostaje tak jak jest :wink:

Ehhh jak to przykro zobaczyć u kogos coś, co w podobnej formie dopiero kiełkuje we własnej piwnicy ;) Będzie UV? Trochę zasiłka przykuwa uwagę, ale wyglada to nieźle. Ehhh trzeba w końcu, mimo upałów ruszyć dupsko ;)

UV jest :wink: fotki były wcześniej jak to wygląda w UV :wink:

Edytowane przez seba84_2005

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nazwa jest taka, a nie inna, gdyż ciągle były nazwy od koloru płynu etc.... postanowiłem trochę to zmienić :wink: sprężynka przypomina koło w kształcie ślimaka", gdy my na nie patrzymy po dłuższej chwili wirowania zaczyna nam się w głowie robić gąbka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi