Skocz do zawartości
Fauszywy

Program Do Tworzenia Trailer'ów

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś widziałem na pewnej stronce opis programu (nie jestem pewien ale chyba firmy Sony) ,który służy do edycji video a głównie do tworzenia Trailerów do filmów. Nie pamiętam za nic jak się nazywał ale w nazwie miał chyba "FX" i być może "Studio". Nie mogę go znaleźć. Może ktoś z Was się natknął na niego albo podobny program?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się że chodzi o Sony Vegas. A są różne wersje, jakiś rok temu używałem Sony Vegas'a 4.0 teraz są Sony Vegas 7.0, 8.0, 8 Pro i wiele róznych wersji :) jest jeszcze Sony Vegas movie studio.

Edytowane przez fsn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się że chodzi o Sony Vegas. A są różne wersje, jakiś rok temu używałem Sony Vegas'a 4.0 teraz są Sony Vegas 7.0, 8.0, 8 Pro i wiele róznych wersji :) jest jeszcze Sony Vegas movie studio.

Nie to nie jest właśnie Sony Vegas, ponieważ mam go już. Program, który poszukuje jest w głównym celu przystosowany do tworzenia właśnie trailer'ów. Posiada teksty lektora oraz specjalne efekty do wykorzystania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vegas jest najlepszy :) to co można w nim stworzyć jest poprostu świetne, w połaczeniu z adobe after effects i photoshopem można zrobić niezły filmik, trailer również :P

a może chodzi Ci o Ulead Video Studio 8 :D nie mam pojęcia co to jest ale wiem że coś takigo istnieje :) ale nie sądze że sie nadaje do robienia filmików a co dopiero profesjonalniejszych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale nie sądze że sie nadaje do robienia filmików a co dopiero profesjonalniejszych.

Więc mówisz ze jeden z najbardziej znanych programów do montazu i tworzenia filmów stworzony dla uzytkowników domowych nie nadaje sie do robienia filmów? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie o to mi chodziło :D pisałem na szybko i nie myślałem :>

miałem na myśli ze za pewne nie jest jakiś super ten program, no ale zobacze jaki on jest bo będe kupował kartę FireWire i ten program jest dodatkowo ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi