Fauszywy Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Kiedyś widziałem na pewnej stronce opis programu (nie jestem pewien ale chyba firmy Sony) ,który służy do edycji video a głównie do tworzenia Trailerów do filmów. Nie pamiętam za nic jak się nazywał ale w nazwie miał chyba "FX" i być może "Studio". Nie mogę go znaleźć. Może ktoś z Was się natknął na niego albo podobny program? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fsn Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) Wydaje mi się że chodzi o Sony Vegas. A są różne wersje, jakiś rok temu używałem Sony Vegas'a 4.0 teraz są Sony Vegas 7.0, 8.0, 8 Pro i wiele róznych wersji :) jest jeszcze Sony Vegas movie studio. Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez fsn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fauszywy Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Wydaje mi się że chodzi o Sony Vegas. A są różne wersje, jakiś rok temu używałem Sony Vegas'a 4.0 teraz są Sony Vegas 7.0, 8.0, 8 Pro i wiele róznych wersji :) jest jeszcze Sony Vegas movie studio. Nie to nie jest właśnie Sony Vegas, ponieważ mam go już. Program, który poszukuje jest w głównym celu przystosowany do tworzenia właśnie trailer'ów. Posiada teksty lektora oraz specjalne efekty do wykorzystania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) a w vegasie to trailerów nie zrobisz co? :wink: Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fsn Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Vegas jest najlepszy :) to co można w nim stworzyć jest poprostu świetne, w połaczeniu z adobe after effects i photoshopem można zrobić niezły filmik, trailer również :P a może chodzi Ci o Ulead Video Studio 8 :D nie mam pojęcia co to jest ale wiem że coś takigo istnieje :) ale nie sądze że sie nadaje do robienia filmików a co dopiero profesjonalniejszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 ale nie sądze że sie nadaje do robienia filmików a co dopiero profesjonalniejszych.Więc mówisz ze jeden z najbardziej znanych programów do montazu i tworzenia filmów stworzony dla uzytkowników domowych nie nadaje sie do robienia filmów? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fsn Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 nie o to mi chodziło :D pisałem na szybko i nie myślałem :> miałem na myśli ze za pewne nie jest jakiś super ten program, no ale zobacze jaki on jest bo będe kupował kartę FireWire i ten program jest dodatkowo ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) Polecam także Adobe Premiere Pro CS 3, kolejny swietny program do tego typu zastosowan. Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez moreno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...