Cooler Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 siemka moja strona helpers.pl ma na celu wymianę wiedzy pomiędzy użytkownikami czyli : zadajesz pytanie,otrzymujesz poradę/odpowiedź co myślicie o niej ?? może odnieść jakiś sukces ?? jakieś wskazówki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Wygodniej chyba znaleźć odpowiedzi w Google'ach / specjalistycznych forach / Yahoo Answers... Podoba mi się lay - ładny i czytelny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Fajny układ stronki, czytelny i nie bije po oczach. A czy może odnieść sukces... Produkty_i_us%C5%82ugi_Google_Inc. było sobie Google Answers, ale jakoś się nie utrzymało i zamknięto projekt. Ale Ask Yahoo! podobno trzyma się całkiem dobrze. Mógłbyś pomyśleć czy nie wprowadzić jakiegoś systemu nagradzania za najlepsze odpowiedzi. Powodzenia w projekcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 czy dobrze rozumiem, że tam można zadawać pytania na dowolny temat, i nie ma podziału na.. działy? Odnalezienie czegokolwiek będzie chyba graniczyć z cudem i chyba google okażą się bardziej pomocne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Właśnie, brakuje działów, jak np tutaj http://zadajpytanie.pl/ :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 ale to zadaj pytanie to też lekki szajs... wchodzę w dział elektronika i internet.... znajduję 2 przykładowe pytania: 1. Jak się pisze program antywirusowy w Visual Basicu, Delphi, C++, Javie? 2. Jak długo można być dziewicą? ( :lol: ) Włażę w to o dziewicach... a tam tak... najpierw informacja jak się zarejestrować, potem zadawanie pytania, potem kilka innych pytań z tej kategorii, reklamy gogli (no ba), w końcu dotarłem do pytania którego szukam, chwile też zajęło mi znalezienie odpowiedzi.... nie wiem czym autor się kierował zmuszając użytkownika do wyszukiwania informacji na stronie o którą prosi.... Ostatnio modne są badania dotyczące przejrzystości stron i tego, jak szybko użytkownik odnajduje informację którą szuka, oraz tzw eyetracking, czyli śledzenie ruchu gałek ocznych przeciętnego użytkownika aby sprawdzić czy łątwo wyszukać daną informację - to ta strona zajęła by jedno z ostanich miejsc. A na takie strony nikt nie chce wchodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...