Skocz do zawartości
iamthekacper

Mobo Do 300 Pod X2 5000 Be

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. MOże mi ktoś doradzić MOBO za ok 300 zł pod x2 5000 be ale takei które by mi dąło możliwośc OC na ok 3,5 ?? Teraz mam Abit KN( ale 3,2 to max co moge wycisnać ale robi sie nie stabilne po ok 4 minutach;/.

Jeżeli już był taki temrt to sorry ale nie zauważyłęm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. MOże mi ktoś doradzić MOBO za ok 300 zł pod x2 5000 be ale takei które by mi dąło możliwośc OC na ok 3,5 ?? Teraz mam Abit KN( ale 3,2 to max co moge wycisnać ale robi sie nie stabilne po ok 4 minutach;/.

Jeżeli już był taki temrt to sorry ale nie zauważyłęm

Dobre. A nie wpadłeś na to, że to pewnie koniec procesora?

Od takich pytań masz dział "Co kupić".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od napięcia 1,4 w góre nie am żadnej różnicy ;/ POprzedni włąściciel mojej płyty robuił na 3600 max 3,2 ale mało stabilne(tak jak w tym prtzypadku) mi sie udało 3 z groszami. Teraz 3,2 też mało stabilne a skoro popredni właściciel mówi ze 3,4 zrobił to może jednak płyta??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od napięcia 1,4 w góre nie am żadnej różnicy ;/ POprzedni włąściciel mojej płyty robuił na 3600 max 3,2 ale mało stabilne(tak jak w tym prtzypadku) mi sie udało 3 z groszami. Teraz 3,2 też mało stabilne a skoro popredni właściciel mówi ze 3,4 zrobił to może jednak płyta??

Masz jakieś dowody że robił 3,4? Daj mu 1,55 na 3,3 i poleci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi