iamthekacper Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam. MOże mi ktoś doradzić MOBO za ok 300 zł pod x2 5000 be ale takei które by mi dąło możliwośc OC na ok 3,5 ?? Teraz mam Abit KN( ale 3,2 to max co moge wycisnać ale robi sie nie stabilne po ok 4 minutach;/. Jeżeli już był taki temrt to sorry ale nie zauważyłęm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 poczekaj az na polski rynek wejdą płyty oparte o amd 790gx wtedy powinno znaleźc się coś w cenie do 300 złoty z możliwością takiego oc, oczywiście z odpowiednim chłodzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iamthekacper Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 No może i tak bedzie lepiej ale co sądzisz(cie) o : http://www.mpcnet.pl/opis/PLYABIAM20014_AB..._DZW_SATA_RAID_ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ja bym postawił na to : http://www.allegro.pl/item409308416_msi_k9..._o_c_gw_36.html Po tym abicie z integrą wiele bym się nie spodziewał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Sopel, ale te msi to gniot :mur: lepiej poczekać na 790gx :D poza tym płyty abita potrafią być dość szybkie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam. MOże mi ktoś doradzić MOBO za ok 300 zł pod x2 5000 be ale takei które by mi dąło możliwośc OC na ok 3,5 ?? Teraz mam Abit KN( ale 3,2 to max co moge wycisnać ale robi sie nie stabilne po ok 4 minutach;/. Jeżeli już był taki temrt to sorry ale nie zauważyłęm Dobre. A nie wpadłeś na to, że to pewnie koniec procesora? Od takich pytań masz dział "Co kupić". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Dobre. A nie wpadłeś na to, że to pewnie koniec procesora? Od takich pytań masz dział "Co kupić". Jestem za końcem proca a nie mobo, kn9 -> robi htt powyżej 350 każda jedna wiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iamthekacper Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) No wąłśńieo ten proc niby na AX78 zrobił 3,5 a na K9A2 3.46GHz ;/ Sorrki za dział Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez iamthekacper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Stabilne 3,5GHz? To musi być naprawdę konkretny proc. Problem raczej tkwi w ustawieniach (może za niskie napięcie cpu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iamthekacper Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Od napięcia 1,4 w góre nie am żadnej różnicy ;/ POprzedni włąściciel mojej płyty robuił na 3600 max 3,2 ale mało stabilne(tak jak w tym prtzypadku) mi sie udało 3 z groszami. Teraz 3,2 też mało stabilne a skoro popredni właściciel mówi ze 3,4 zrobił to może jednak płyta?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Od napięcia 1,4 w góre nie am żadnej różnicy ;/ POprzedni włąściciel mojej płyty robuił na 3600 max 3,2 ale mało stabilne(tak jak w tym prtzypadku) mi sie udało 3 z groszami. Teraz 3,2 też mało stabilne a skoro popredni właściciel mówi ze 3,4 zrobił to może jednak płyta?? Masz jakieś dowody że robił 3,4? Daj mu 1,55 na 3,3 i poleci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...