Surff Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Witam, Jutro jade kupic proca ATHLONA XP1700+ w BOX i mam do was lamerskie pytanie. Czy możecie mi skrobnąć jak mam patrzec na oznaczenia aby wybrac najlepszego proca? Jaka serie wybrac, a z jaka dac sobie spokoj. Wiem ze w necie jest sporo na ten temat jednak czytajac to forum widze ze jestescie full profesjonalistami. Dopiero zaczynam sie bawic w O/C kupiłem juz sobie płytę główną , pamiątki Kingstona i jutro czesc najwazniejsza procek. Sorry za lamerstwo, ale zalezy mi na fachowej odpowiedzi. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Fachowa odpowiedź SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 AXDA 1700 DUT3C JIUHB 0251 :P. Ale i tak nie znajdziesz takiego :). Więc weź np. AXDA 1700 DLT3C JIUHB 0309. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surff Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Athlon XP AXDA1700DUT3C 0.13 W Sirius.pl znalazłem takiego proca. Co o nim sądzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Athlon XP AXDA1700DUT3C 0.13 W Sirius.pl znalazłem takiego proca. Co o nim sądzicie? Że to t-bred B0 na napięciu 1.6V ;). Przy wybieraniu proca do OC liczy się druga linijka :). Na górze obchodzi Cię tylko to czy jest DUT3C (1.6V) czy DLT3C (1.5V). No i jeśli jest DLT3C to seria proca (np. JIUHB) musi wyglądać tak: JIU*B. Jeśli byłaby np. AIUGA to masz do czynienia z jądrem A0, którego nie warto brać ;). BTW A0 już maaało jest na rynku :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surff Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Dziękuje za pomoc! Wszystko robi się nagle jasne:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 wogóle, to najlepiej kup takiego, żeby nie był za drogi, a krecił sie dobrze!!! :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Witam, Jutro jade kupic proca ATHLONA XP1700+ w BOX i mam do was lamerskie pytanie. Czy możecie mi skrobnąć jak mam patrzec na oznaczenia aby wybrac najlepszego proca? Jaka serie wybrac, a z jaka dac sobie spokoj. Wiem ze w necie jest sporo na ten temat jednak czytajac to forum widze ze jestescie full profesjonalistami. Dopiero zaczynam sie bawic w O/C kupiłem juz sobie płytę główną , pamiątki Kingstona i jutro czesc najwazniejsza procek. Sorry za lamerstwo, ale zalezy mi na fachowej odpowiedzi. Pozdrawiam http://lowyat.isentral.com/guides/athlonxp/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 heh- Reed- widzę że co topic wklejasz tego linka :D Może więc jesteś zainteresowany kupnem dokładnie takiego procesora jak w tamtej tabelce- szprzedaję na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Witam grupowiczów, to mój pierwszy post na tym forum. Na stronie do której link podał reed zdziwiła mnie jedna rzecz. Autor pisze "Choose a “27” ,”25”, “26” instead of “24” and “28”. " Nie rozumiem dlaczego mam kupować 25 zamiast 28(chodzi oczywiście o 8 i 9 cyferke)? Co sądzicie o procesorze AXDA1700DLT3C 9740897280397 JIUHB0308XPMW? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 heh- Reed- widzę że co topic wklejasz tego linka :D Może więc jesteś zainteresowany kupnem dokładnie takiego procesora jak w tamtej tabelce- szprzedaję na allegro. Dlaczego wczesniej mi tego nie powiedziales ? :? Mam juz zakupionego z 8 tygodnia i to U Ale nie chce mi sie juz mieszac ze sprzedawaniem i kupowaniem innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...