elo123elo123 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam Mam w domu serwer do monitoringu i mam problem niedawno go modernizowałem i na starej płycie jakimś intelu 915g i cienkim zasilaczu logic 400w po zaniku napięcia mój serwer sam sie ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ł teraz mam gigabyte ds4 p965 i zaślacz topower 420w i niewiem jak zrobić żeby było tak ja na starym sprzęcie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Na pewno jest jakaś opcja w biosie płyty głównej która umożliwia autostart kompa, poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ustaw w BIOSie opcję AC Back Function (menu Power Management Setup) na Full-On . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...