Granat Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Pytanie jak w temacie. Wybór, z różnych względów, mam ograniczony do tych dwóch producentów, więc bardzo proszę o pomoc w tym kierunku. Będę wdzięczny za sugestie, tym bardziej,ze już trochę przewertowałem strony internetowe i decyzję podjąć ciężko, szczególnie iż jednym z kryteriów jest umiejscowienie portów USB na przednim panelu(nie na górze, ani nie z boku....a co... :wink: .) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Antec Three Hundred ? Ale jak już musisz CM albo Chieftec to CM Elite 331 i glans elegans obudowa i tanio dotego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Antec Three Hundred ? Ja to wiem, ale miło by było poczytać sugestie spełniające wspomniane kryteria... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 CM Elite 33x tak jak napisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 CM Centurion RC-590. I wszystko jasne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaQs Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Przy takim funduszu to wybor bylby prosty - Cooler Master CM-690 tylko, ze on ma porty na gorze... Swietnie wyglada. W dalszej kolejnosci wzialbym Sharkoon Rebel 9 Value albo Lian-Li Lancool Metal Boned K7. Fajnie w niej mozna kable poukladac tyle, ze znowu porty. Antec Three Hundred tez jest niczego sobie. Cooler Master Centurion RC-590 rozpatrywal bym jako ostatniego bo dla mnie (nie wiem jak dla zalozyciela tematu) jest zwyczajnie najbrzydsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B M Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 CM elite 331 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...