Gość kronic Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam.Niedługo mam zamiar zmienić zasiłkę,ale już na taką jak to się mówi potocznie''Z jajem''.Aktualnie posiadam Corsair 520w,ale niestety to już będzie za mało bo planuje 4870 CF.I teraz w grę wchodzą tylko zasilacze o dużej mocy bo już nie mam zamiaru zmieniać zasiłki co rok mam tego dosyć.Cena około 700-800zl plus minus.To moje typy: Corsair CMPSU-1000HXEU - 1000W(tu przemawia 5 lat gwarancji) SilverStone Decathlon 1000W Be-quiet Dark Power BQT P6-PRO-1000W Czekam na wasze propozycje w grę może wejść dobra 850w no i tylko modularne okablowanie.Dzięki i pozdrawiam Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez kronic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Jeżeli zależy Ci na naprawdę solidnym i cichym "potworze" to wybrałbym be quiet ale nie dwuletniego P6 tylko nowego P7-Pro http://zenfist.pl/be-quiet-dark-power-p7pr...00w-p-2341.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grammossa Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 bardziej ci polecam coś lepszego i tańszego: OCZ Elite Xtream 1000W http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=478 Dobry, mocny i warty polecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Mocny na pewno, ale czy tak samo cichy jak be quiet :rolleyes: To już bardziej kwestia tego ile chcesz na zasilacz przeznaczyć i czy poziom hałasu jest ważnym czynnikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Jak planujesz CF z jednordzeniowych HD4870 to Corsair 520 starczy. A jak szukasz spawarek to nie ten dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...