Skocz do zawartości
duzii

Laptop=>tv

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Ostatnio po zakupie laptopa ASUS F5N-AP170H TK57 2GB 160 KAM GF7000 postanowiłem dorwać do niego jakiś kabel żeby podłączyć go pod telewizor i oglądać na nim filmy które posiadam.Narazie telewizor to 32 calowy crt jakiś stary ale za jakiś czas mam zamiar zmienić na lcd ~42 cale.Szukam dobrej jakości kabla który podłącze laptopa i będę mógł oglądać filmy teraz na tym telewizorze co posiadam oraz potem na lcd.Szukałem trochę na allegro.Kabel z jednej strony musi mieć złącze VGA a z drugiej raczej euro ; p ( bo chyba inaczej pod crt nie podłącze i potem pod lcd również) Znalazłem coś takiego- http://www.allegro.pl/item417399072_kabel_...dzwiek_hq_.html Tylko że przy tych droższych kablach piszą że albo musi być jakiś sygnał RGB albo że piszą że kierunek przepływu sygnału to euro==>vga kiedy jak będę oglądał film to sygnał będzie VGA=> EURO sad.gif Pomóżcie w wyborze dobrego kabla smile.gif

Edytowane przez duzii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

inaczej? inaczej skazany jesteś na oglądanie filmu na laptopie - taki urok laptopa, którego posiadasz - nie ma wyjścia nie ma oglądania na telewizorze

nie można mieć wszystkiego za 1600zł :twisted2:

dla upartych widziałem jednak gdzieś małe pudełeczko za około 200zł, które umożliwia przejście z wyjścia D-Sub na dowolny telewizor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi