duzii Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam! Ostatnio po zakupie laptopa ASUS F5N-AP170H TK57 2GB 160 KAM GF7000 postanowiłem dorwać do niego jakiś kabel żeby podłączyć go pod telewizor i oglądać na nim filmy które posiadam.Narazie telewizor to 32 calowy crt jakiś stary ale za jakiś czas mam zamiar zmienić na lcd ~42 cale.Szukam dobrej jakości kabla który podłącze laptopa i będę mógł oglądać filmy teraz na tym telewizorze co posiadam oraz potem na lcd.Szukałem trochę na allegro.Kabel z jednej strony musi mieć złącze VGA a z drugiej raczej euro ; p ( bo chyba inaczej pod crt nie podłącze i potem pod lcd również) Znalazłem coś takiego- http://www.allegro.pl/item417399072_kabel_...dzwiek_hq_.html Tylko że przy tych droższych kablach piszą że albo musi być jakiś sygnał RGB albo że piszą że kierunek przepływu sygnału to euro==>vga kiedy jak będę oglądał film to sygnał będzie VGA=> EURO sad.gif Pomóżcie w wyborze dobrego kabla smile.gif Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez duzii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Do podłączenia laptopa do zwyklego TV uzyw się wyjscia TV(s-video) a nie VGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzii Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Hmm bo u siebie coś nie mogę znaleść takiego złącza:( Jak podłączyć inaczej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 inaczej? inaczej skazany jesteś na oglądanie filmu na laptopie - taki urok laptopa, którego posiadasz - nie ma wyjścia nie ma oglądania na telewizorze nie można mieć wszystkiego za 1600zł :twisted2: dla upartych widziałem jednak gdzieś małe pudełeczko za około 200zł, które umożliwia przejście z wyjścia D-Sub na dowolny telewizor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...