qtch Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 siema, mam w planie zmiane plyty glownej, a jako ze do nowej nic nie bede musial dokladac, to postanowilem siegnac na najwyzsza pulke :))) Popatrzylem troche na testy i te dwie plyty z tematu wychodza nawet lepiej od Epoxa, ktorego nie moge wybrac :( Dlatego zwracam sie z prosba o wasze opinie. Ktora z tych plyt jest lepsza/ wydajniejsza tj. chodzi o jakosc zintegrowanych komponentow, dodatki i mozliwosci o/c. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 mam soltka, jakość wykonania ok, dźwięk ok, wydajność spox (w testach wydajnościowych wypada wszędzie naprawdę dobrze), lan działa bez zarzutu, stabilność 100%, abit ma na pewno większe możliwości o/c (większy zakres regulacji napięć) + otwory wokół socketu. co nie kupisz będziesz zadowolony. pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Tylko i wyłacznie Abit. Abit Rulezzz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 abit jest cooolerski ma w rev. 2.0 oficjalnie 200MHZ FSB!!!! i napiecia na prc 2,35v i wogule jest zajefajny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Mam solteka, nie załuje, ale mysle że Abit to lepsze rozwiązanie,... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 oczywiscie abit soltek sie z nim nierowna ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 kurna to ja juz nie wiem, abit ma dziury przy socecie :) na solteku podobno osiagneli 228mhz i ma pelno oprogramowania i jest zloty :) chyba wole solteka, ale szczerze mowiac to mam metlik w glowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Abit am lepsze możliwosci oc i przy tym jest troche droższy chyba.. weż pod uwage jescze Solteka 75FRN2-L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 abit bedzie lepszym wyjsciem w tym wypadku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja tem nie kupie plyty innej niz Abit lub Epox ,bo po prostu kasy mi zal ale ten Soltek wyglada obiecujaco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 SOLTEK SL-75FRN2 Na nowej rev NForce dzialajacej very syable @ 200 MHz fsb :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ktory mowil ze soltek jest do kitu???? http://thecrucible.ca/reviews/nforce2/ :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ale ponoc w solteku nie mozna zmienic mnoznika ? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 bierz ABITA miałem szczerze polecam, sprawdzona firma, świetnie sie kręci i jest wydajna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 obie plytki niczego sobie ale abit lepsiejszy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ale ponoc w solteku nie mozna zmienic mnoznika ? :?Da sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ale ponoc w solteku nie mozna zmienic mnoznika ? :?tylko w biosie rev.1.1 - od 2 miesięcy są biosy (1.2L i 1.3L) które to mają. don't worry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 don't worry.Be happy :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...