vENiZE Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam Dzisiaj mi właśnie stuknął limit w PlayOnline i... Teoretycznie mam teraz 32 kb/s (4 kB/s), ale nie mogę wejść na stronę mbanku, ppc, a nawet na google. Po 2-3 minutach jest standardowy błąd jakbym w ogóle nie miał internetu. Np. nasza-klasa działa, ale ładuje dobre pół minuty. Jaka przeglądarka jest najlepsza w tejże dziedzinie i jak można maksymalnie zminimalizować jej zapotrzebowanie na przepustowość łącza? Pobawiłem się trochę z Operą Mini, ale to jedyny efekt: http://img524.imageshack.us/img524/2256/schowek1qi4.jpg Nie da się kliknąć, ani na Opera, ani na Launch. Edytowane 16 Sierpnia 2008 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Najlepsza to bedzie zmiana łącza, bo na niedziałajace łącze zadna przeglądarka nie pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Playa mam tylko na darmowe 7 dni (tzn. za 9zł), więc to tak przejściowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...