hps Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Witam. Jakis czas temu, niepotrzebnie przekonwenterowałem kilka zdjęć, na tryb kolor czarny i biały. W windowsie jako miniaturki, wyświetla mi zdjęcia kolorowe ( takie jak przed "obróbką" ) Jest opcja "wyciągnięcia" czegoś ze zdjecia, tak aby było spowrotem kolorowe, nie tylko jako miniaturka zdjecia w windowsie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zrób Oczyszczanie dysku z wyborem all opcji powinno usunąć stare miniaturki, a potem zastąpi je nowymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hps Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Nie oto mi przecież chodzi, i to nie sa stare miniaturki, bo u kolegi jest to samo, inaczej mowiąc, zdjecia wrzucone są odrazu na komputer w odcieniach czerni i bieli, wiec nie moglo u kolegi ich zapamietac, bo nie mial ich w wersji kolorowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Nie ma takiej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) zdjecia wrzucone są odrazu na komputer w odcieniach czerni i bieli, wiec nie moglo u kolegi ich zapamietac, bo nie mial ich w wersji kolorowejmogło, jeśli wrzuciłeś cały folder razem z ukrytym plikiem zawierającym miniaturki :wink: Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 hmm tu sie nie zgodze- miałem kilka razy taki przypadek bo moja panna ma manie b/w - sepii na zdjeciach robi to infranview`em - taka fota po przesłaniu do mnie mailem (sam plik jpg) w windowsie ma kolorowa miniaturkę ,a jest już przecież po obróbce. co nie zmienia faktu ,ze utraconych danych o kolorze juz raczej nie odtworzysz "łatwo" :) chyba ,ze sobie pokolorujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...