Skocz do zawartości
sk0b3l

Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mój sprzęt to :

Procesor : AMD Athlon64 X2 4400+

Płyta główna : Gigabyte M61SME-S2

RAM : GoodRam DDR2 1024mb 800mhz

Zasilacz : ATX KY 400W

I muszę kupić nową kartę i zasilacz do 430 zł z wysyłka ...

Myślałem nad karta i wpadło mi do głowy 8800GS\9600GSO ale pewna osoba wybiła mi to z głowy ponieważ na tej płycie głównej z kartą są jakieś problemy a i tak by nie pracowała w max wydajności na tym sprzęcie ...

Proszę o dobranie karty i zasilacza do tego sprzętu zwróćcie uwagę na płytę główną ...

A to jest skan z książeczki dołączonej do płyty głównej : http://img501.imageshack.us/img501/4939/kartyug4.gif

Chcę aby karta wyciągnęła na tym sprzęcie skrzydła w 100% ... Dawajcie od razu propozycje zasilaczy

Od razu mowie ze karta będzie prawdopodobnie podkręcana.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego miały by być problemy? z tymi kartami graficznymi. 9600GSO 768mb lub troche taniej 384mb. A jak nie to HD3850 lub 3870 bo też można wyrwac w dobrej cenie. Zasilacz Modecom MC-350.

Do tego wszystkiego jeszcze Goodram 1GB 800mhz bo Twoje 1gb to będzie mało. Przy najtańszej opcji z grafiką 9600GSO 384mb/HD3850 Wszystko kosztuje 405zł czyli na przesyłkę zostało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi