Skocz do zawartości
-=Maq=-

Volcano 7+ vs Volcano 11

Rekomendowane odpowiedzi

v11 ma wiecej finow w radiatorze. To , ze jest tanszy niz v7+ mozna wytlumaczyc tym ,ze nie zdobyl jeszcze popujarnosci , oraz , ze dziala tylko pod socket 370/A. Powinien byc wydajniejszy - pod warunkiem , ze usuniesz tego cudoacznego grilla ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm ciekawe Thermaltake Volcano 11 no przyznam ze bylem o wlos jego kupna ALE kumpel doradzil mi bym poczekal na Cooler Master X-Dream SE no i zawiecha :roll: moze ktos testowal te 2 coolerki i moze doradzic leprzy..... mam odczucia mieszane wzgledem tego testu..http://www.tweaktown.com/document.php?dTyp...dId=453&dPage=4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ten kto ma tego v11 napisze ile mu trzyma na jego procu (taki jaki ma ) tem gdy volcano jest na LOW czyli tam nie pamietam ile ma obrotow.

Aha i jeszcze jedno o V7+ pisano ze jest cichy ale to bylo tylko na papierze bo jak sie go na LOW wzielo to piszczaly i szymialy w nim lozyska ( sam mialem ) i tak naparwde z obudowy wydowywal sie taki dziny dziwk wycia :)

Moze kto powie czy na LOW v11 jest napwade niesyszalne ?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ten kto ma tego v11 napisze ile mu trzyma na jego procu (taki jaki ma ) tem gdy volcano jest na LOW czyli tam nie pamietam ile ma obrotow.

Aha i jeszcze jedno o V7+ pisano ze jest cichy ale to bylo tylko na papierze bo jak sie go na LOW wzielo to piszczaly i szymialy w nim lozyska ( sam mialem ) i tak naparwde z obudowy wydowywal sie taki dziny dziwk wycia :)

Moze kto powie czy na LOW v11 jest napwade niesyszalne ?

Pozdrawiam

Mam Volcano11 od dwóch dni 8) i powiem, że nie jest wcale złe no i ten grill 8)

Mi chodzi na ~2900rpm i jest znośny...

ogólnie fajny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi