-=Maq=- Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Jak w temacie: któy lepszy do chłodzenia? Słyszałem opinie, że V11 jest gorszy od V7+,a niektóży mówią, że V7+ jest gorszy. Ciekaw jestem waszej opinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 szczerze móiwc to nie wiem..........ale polecam lekturke na www.thermaltake.com oraz jakies inne stronki gdzie to było testowane....... Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ja bym stawiał na V7+, jest wypróbowany i dobry, polecam go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 V7+ jak dla mnie lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Moim zdaniem 11 bedzie wydajniejszy, w koncu ma wiatrak 8 cm a v7+ ma 7 cm. Gdybym kupowal to zaryzykowalbym 11, jest tanszy i w moim mniemaniu lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 moze 11 jest cichszy troszke, mniejsze minimalne obroty. Ja bym bral 11, jak nie bedziesz zadowolony mozemy sie zamienic. mam 7+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 v11 ma wiecej finow w radiatorze. To , ze jest tanszy niz v7+ mozna wytlumaczyc tym ,ze nie zdobyl jeszcze popujarnosci , oraz , ze dziala tylko pod socket 370/A. Powinien byc wydajniejszy - pod warunkiem , ze usuniesz tego cudoacznego grilla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 A co ci przeszkadza ten grill? Na moj gust jest fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 A co ci przeszkadza ten grill? Na moj gust jest fajny. Moze i jest ciekawy z wygladu, ale ile zawirowan i tym samym sfistuff roznych to produkuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 TOMEQ !!!!!!!!!!!!!! a ty chłodzisz tego atlonka co go tam masz V7+ ?????????no to ostry z ciebie janusz jest....na jakies podstawie jest dla ciebie lepszy JANUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 no co ty :) ja mam na moim jakies gowno :) ale moj qmpel ma go i mowil ze jest zajebisty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Ja jestem za Volcano11. 2min temu go zamówiłem. Jak przyjedzie to dam znać jak sie sprawuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 nigdy v11 nie bedzie lepszy od v7+ (miałem v11 dwa dni na procu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 A czemuz to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fragilis Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 hmm ciekawe Thermaltake Volcano 11 no przyznam ze bylem o wlos jego kupna ALE kumpel doradzil mi bym poczekal na Cooler Master X-Dream SE no i zawiecha :roll: moze ktos testowal te 2 coolerki i moze doradzic leprzy..... mam odczucia mieszane wzgledem tego testu..http://www.tweaktown.com/document.php?dTyp...dId=453&dPage=4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 "Tata , a Marcin powiedzial , ze" ze jego kumpel powiedzial , ze wujek powiedzial , ze ... ze ja tez moge tak smierdolic bez celu i rzucac Szytem ... KONKRETY ... ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ja zamowilem 10 min temu pojutrze zdam relacje. Szkoda ze nie mieli V 11+ :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekki Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ja postawilem na swoje volcano 11 i juz - polecam bo dlugo nad nim myslalem (testy itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Nie ten kto ma tego v11 napisze ile mu trzyma na jego procu (taki jaki ma ) tem gdy volcano jest na LOW czyli tam nie pamietam ile ma obrotow. Aha i jeszcze jedno o V7+ pisano ze jest cichy ale to bylo tylko na papierze bo jak sie go na LOW wzielo to piszczaly i szymialy w nim lozyska ( sam mialem ) i tak naparwde z obudowy wydowywal sie taki dziny dziwk wycia :) Moze kto powie czy na LOW v11 jest napwade niesyszalne ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Nie ten kto ma tego v11 napisze ile mu trzyma na jego procu (taki jaki ma ) tem gdy volcano jest na LOW czyli tam nie pamietam ile ma obrotow. Aha i jeszcze jedno o V7+ pisano ze jest cichy ale to bylo tylko na papierze bo jak sie go na LOW wzielo to piszczaly i szymialy w nim lozyska ( sam mialem ) i tak naparwde z obudowy wydowywal sie taki dziny dziwk wycia :) Moze kto powie czy na LOW v11 jest napwade niesyszalne ? Pozdrawiam Mam Volcano11 od dwóch dni 8) i powiem, że nie jest wcale złe no i ten grill 8) Mi chodzi na ~2900rpm i jest znośny... ogólnie fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekki Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 he 3300 obr./min. 32'C z diody 48'C z proca na low to nie ma co puszczac chyba ze proc na nominale dla mnie wystarczy a wykreca na ponad 5500 obr. wiecej niz pisza w papierach ale wtedy jest nie do zniesienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ja polecam V7+ !!! Mam go i chłodzi super tylko mój proc nie jest zbyt skrętny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...