Jupik Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Jak w temacie co polecacie ? Osobiscie podoba mi sie ten : http://www.agito.pl/19/samsung_19_lcd_sm_9....351.37893.html Co najlepsze ma : Rodzaj złącza wideo D-Sub, DVI-D Mam teraz stary lcd 15 cali . wiec zmiana na taki 19 to i tak bedzie wedlug mnie ogromnaaa roznica . prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ja bym jeszcze dozbierał 100 i kupił tą 22 http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=11882 bo opierając się na danych z sygny to ten sprzęt będzie się marnował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Jak 19" to napewno nie panorama. Widziales kiedys taki monitor na zywo ? Ja sie mocno zdziwilem, jak zobaczylem jakie to malutkie. Sytuacja wyglada tak, albo 19" "zwykly" czyli kwadrat, albo jak juz panorama to 22". Z 19" kwadratow to polecam BenQ na matrycy MVA, nie pamietam dokladnie modelu, chyba FP91GP czy cos takiego. Ale trzeba szukac na allegro, bo nowek juz nei ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Mi tam 19" panoramy się podobają... @topic Wyskrob 70zł i kup LG W2252TQ-PF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Przyznaję racje że panoramy 19" nie są zbyt fajne, ostatnio kumpel kupił, jemu tam pasi ale jak dla mnie to jest to dosyć marne. I jak wyżej polecam tego LG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ja to sie balem, ze 1 radek nie wydoli przy 22 , w grach na full detalach ...no ale okaze sie. przekonaliscie mnie, i ten w2252tq-pf bardzo ladnie wyglada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) Wydoli spokojnie, nie masz się co martwić. Może nie we wszystkich grach na maxie ale w większości spokojnie. Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Wydoli spokojnie, nie masz się co martwić. Może nie we wszystkich grach na maxie ale w większości spokojnie. Pozniej i tak dokupie drugiego do crossfire, wtedy wydoli w crysis . bo z jedna to watpie przy ten rozdzialce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) hehe kolejny ktory kupuje kompa pod crysisa :) gl ^^ @topic: jak koledzy wyzej napisali, 19'' panorama to porazka... Monitory, ktorym ja sie przygladalem: 19'': Samsung 961BF - na chwile obecna moj faworyt, chociaz w agito pokazuja inne katy widzenia niz w apollo... samsung 931BF BENQ X900 LG 1982U-BF - najlepsza 19tka jaka znalazlem, ale ta cena... z panoram 22'' to chyba to co koledzy poradzili. Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez Wiedzmin_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 hehe kolejny ktory kupuje kompa pod crysisa :) gl ^^ No na tej 15 i tym sprzecie . crysis full detale - zero zawiechy :D. a monitor to jak juz mowilem biore 22, nie bede ryzykowal z 19 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...