Gosu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam serdecznie :-) (jak ja lubię to określenie) W najbliższym czasie chcę zupgradeować swój sprzęt,moje pytanie jest nastepujące. Czy mój procek (np w przedziale 2850-3060 mhz) nie będzie wąskim gardłem dla Radeon hd4870 x2? Ewentualnie myślałem również o hd4870 1 gb pamięci. Kolejna sprawa to zasilacz czyli 560 ,w zasadzie jeszcze powinno starczyć ale czy oby na pewno? Trochę w ostatnim czasie nie jestem w temacie więc proszę o poradę. Pozdrawiam,tez serdecznie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 4870 będzie nieco na wyrost... o X2 nawet nie myślałbym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Oj będzie wąskim gardłem będzie... 4870 będzie ok,ale po co 1gb...w jakiej rozdziałce będzie grać? Myślę że ta zasiłka stykła by pod x2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ok,rozumiem,w takim razie pewnie kupię procka i mobo,ok co polecacie dobrego do ceny powiedzmy 1500-2000 zł,+ jakieś pewnie z 600-800 zł ze sprzedaży mojej mobo,procka,i obecnego radeona. Ostatnio grywam w Supreme Commandera Forged Alliance na necie,i kiedy są rzezie (albo nawet na singlu) to nieżle się sprzęt tnie,nawet przy aa x2 i faa x 8 ,dziek się zacina,i gra konkretnie zwalnia a mnie to irytuje,uwiebiam tą strategie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja bym wziął Asus P5Q Pro + E8400 Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez PonuryMurzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...