Zbuj Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 witam, musze szybko kupić lapka i znalazłem coś takiego http://www.allegro.pl/item421179272_hp_nc6..._dvd_fv_gw.html i tu moje pytanie czy warto to kupić za tą cenę czy rozglądnąć sie za czymś innym ?? Mi sie wydaje że warto bo ma wszystko tzn bateria,zasilacz napęd, ale czwkam na wasze opinie bo nie mam mojecia o komputerach mobilnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Nie ten dział. Swoja drogą, laptop dość porządny. Na swoją cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbuj Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ops,przepraszam za pomyłkę, ale spiesze się z zakupem tego lapka i napisałem tu z rozpędu. Sprzęt ma być na dłuższy czas a nie chce podjąc pochopnej decyzji więc pytam Was o ten sprzęt :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 W takim razie, postarałbym się dodatkowo wymienić ram na 1024 MB. Do office'a jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...