arenapc Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Witam, mam nowego laptopa z Toshibe x205 z systemem Vista. Gdy chcę wyłączyć komputer poleceniem z windowsa - zamknij system to wprowadza w uśpienie. Po otwarciu klapy od razu są ikonki logowania i załadowany windows. Mam jescze przycisk off ale gdy go przytrzymam długo to wyłacza sie całkowicie ale przy włączaniu laptopa jest komunikat,że komputer został zamknięty w niewłasciwy sposób i poszukuje błedów na dsyku. Jak należy poprawnie wyłączyć tego laptopa?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Skorzystaj z menu start, tylko zamiast klikac na ikonke, to kliknij na strzalke obok niej i stamtad wybierz opcje "zamknij ssytem". BTW. w opcjach zasilania w Viscie mozesz ustawic jak ma sie laptop zachowywac po nacisnieciu przycisku i zamknieciu pokrywy - ustaw sobie zamykanie pod przyciskiem i po temacie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arenapc Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Skorzystaj z menu start, tylko zamiast klikac na ikonke, to kliknij na strzalke obok niej i stamtad wybierz opcje "zamknij ssytem". BTW. w opcjach zasilania w Viscie mozesz ustawic jak ma sie laptop zachowywac po nacisnieciu przycisku i zamknieciu pokrywy - ustaw sobie zamykanie pod przyciskiem i po temacie ;) Dzięki wszystko się wyjaśniło :) Zamykam temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...