Skocz do zawartości
arenapc

Jak WyŁĄczyĆ Toshibe X205 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam nowego laptopa z Toshibe x205 z systemem Vista. Gdy chcę wyłączyć komputer poleceniem z windowsa - zamknij system to wprowadza w uśpienie. Po otwarciu klapy od razu są ikonki logowania i załadowany windows. Mam jescze przycisk off ale gdy go przytrzymam długo to wyłacza sie całkowicie ale przy włączaniu laptopa jest komunikat,że komputer został zamknięty w niewłasciwy sposób i poszukuje błedów na dsyku. Jak należy poprawnie wyłączyć tego laptopa??????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skorzystaj z menu start, tylko zamiast klikac na ikonke, to kliknij na strzalke obok niej i stamtad wybierz opcje "zamknij ssytem".

BTW. w opcjach zasilania w Viscie mozesz ustawic jak ma sie laptop zachowywac po nacisnieciu przycisku i zamknieciu pokrywy - ustaw sobie zamykanie pod przyciskiem i po temacie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skorzystaj z menu start, tylko zamiast klikac na ikonke, to kliknij na strzalke obok niej i stamtad wybierz opcje "zamknij ssytem".

BTW. w opcjach zasilania w Viscie mozesz ustawic jak ma sie laptop zachowywac po nacisnieciu przycisku i zamknieciu pokrywy - ustaw sobie zamykanie pod przyciskiem i po temacie ;)

Dzięki wszystko się wyjaśniło :) Zamykam temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi