smurv Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Bez owijania jak płyta w granicach 400,- Z początku brałem pod uwagę tylko q66, ale plany się zmieniły i planuje albo zakup q66 i wymiana szybka na cos lepszego albo obrazu cos mocniejszego o ile funduszy starczy Z racji ze początkowo byłem zdeterminowany żeby mięć wifi to mocno zawęziło mój wybór do p5k-e wifi, ale jestem skłony zrezygnować z tego na rzecz lepszej płyty i większego wyboru Wiem ze p5k pro do q66 zupełnie wystarcza żeby go ładnie wykręcić tak z q9450-q9650 to chyba już może być rożnie, a plany kupna mam od dłuższego czasu i wszystko się pozmieniało i nalewno cos nowego się pojawiło.... Wołałbym tez kupić przyszłościową płytę pod mocnego quada +q66 i później go wymienić :) Czekam na sugestie i propozycje za wszystkie z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 P5Q Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...