demisen Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Obecnie gram na notebooku z 8600GS M. Wcześniej miałem PC z monitorem CRT więc ustawiałem sobie 100Hz odświeżanie i problem z ograniczeniem 60FPS miałem za sobą. Matryca w notebooku ma 60Hz co przekłada się na max 60FPS w CS. Jak rozwiązać ten problem ? Notebook spokojnie wyciąga stałe 100FPS. We wcześniejszym notebooku z grafą intela nie było żadnego problemu, przy odświeżaniu 60Hz normalnie 100FPS. Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez demisen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Wylaczyc synchronizacje pionowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demisen Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Chcę tego uniknąć bo nie lubię jak łamie się obraz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Jedno drugiemu się przeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnoogeR Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Moze zmniejsz rozdzialke i ustaw wiecej Hz =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 On ma LCD, nie CRT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...