rex Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Moj kumpel ma problem z kompem: ma win98 i strasznie czesto wychodzą mu błedu po wyjsciu z gry albo podczas instalacji sie resteuje lub zacina. zrobiłem mu formata i od nowa zainstalowałem winde ale komp nie wytrzymał nawet jednej doby i znowu zaczą sie zacinac, fakt ze ma chyba cos walnięte z dyskiem ale moze wy bedziecie wiedziec czym to jest spowodowane, ja podejzewam virusa. Dałem mu pande ale ona ma baze virusów z września, a on nie ma neta wiec nie moze zaktualizowac jej. P.S nie wiedziałem gdzie to dac wiec tu zarzuciłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 All format i wszystko wiadomo :))) a jak nadal będzie coś nie tak to hardware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 formata własnie robiłem i po jednym dniu znowu sie zaczęło, moze jeszcze dam mu demko mks vir zeby zlookał czy to nie virus, jak nic nie znajdzie to chyba bedzie musiał wymienic dysk. :? Ale dalej czekam na wasze porady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Może się przgrzewa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 jak ma walniety dysk to o czym tu wogole dyskutowac :? wyeliminujcie najpierw ten problem jesli nie pmoze dopiero wtedy bedzie sie kombinowac bo teraz to se mozemy gdybac pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Ja bym sprobowal z winxp. Tam jest latwiej zdiagnozowac kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 procek sie kiepsci ram sie kiepsci dysk sie kiepsci plyta glowna sie kiepsci wybierz jedna odpowiedz (nie masz zadnych kol ratunkowych) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graveland Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Mialem na starym kompie to samo resteowal sie czesto , niestety wymiana dysku nic nie dala co sie okazalo ze niestety to byla plyta glowna :( a sprawdzales czy sie proc nie przegrzewa ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 mozliwe ze tu własnie chodzi o procka :? a co do winxp to niesety nie mozliwe z tego względu ze xp potrzebuje conajmniej 256 ramu zeby w miare chodził a on ma tylko 196, wiec to odpada :roll: , poweim mu zeby zbierał na nowego kompa :D :wink: :P :P i bedzie miał spokoj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...