kacperek69 Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Witam Niedawno zmieniłem sobie płytę gł. na msi p35 neo-f i procesor na e6750. Przeinstalowałem windowsa. Po jakimś czasie pojawia się taki bład i komputera nie da się uruchomić: "nie mozna uruchomić systemu windows, ponieważ następujący plik nie został odnaleziony lub jest uszkodzony: Windows\system32\hal.dll" Przeinstalowałem windowsa. Problem pojawia się srednio co 3dni. I co 3dni robię format Kombinowałem już z konsolą odzyskiwania i wpisywałem komunikat bootcfg / rebuild - bez skutku. W czym tkwi problem? Dysk, płyta gł, procesor? Przyznam się, że jestem laikiem i nie wiem co mam dalej robić. Płyta gł. jest używana. Wiem że wczesniej był na niej podkręcany jakiś procesor. Czy to może mieć jakiś związek z tym? Może pozostały stare ustawienia? Proszę o pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Clear CMOS i próbuj dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...