case Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 moze ktos polecic jakis dobry sklep w miare nie daleko od centrum z wezami , zaciskami,zlaczkami itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 moze ktos polecic jakis dobry sklep w miare nie daleko od centrum z wezami , zaciskami,zlaczkami itd Moze w Panoramie Firm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 hmm własnie szukam tez i we wtorek albo środe zobacze w hydralu :) (moze b3tOn szybciej zobaczy to go spytaj) a jak nie bedzie to rzeczywiście PF powinno starczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom666 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 duzy wybor zlaczek i w podstawowe wymiary wezy sa w praktikerze na krakowskiej (10 min od centrum) miedziane zlaczki sa w cenach 1 - 4 zl w zaleznosci od rodzaju (trojniki, kolenka, przejsciowki) weze 12mm kosztuje kolo 3.5/metr super cenowo (1.5 zl)/metr i dobre jakosciowo sa niemieckie, igielitowe weze gdzies na buforowej, chyba jaks skladnica harcerska, maja tam kazdy wymiar i kazda ilosc , ale paskudny jest tam dojazd i w ch.. daleko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 jutro sie rpzejde do chydralu - obczaje sprawe :arrow: Tom666 - a jakie sa te zlaczki ?? takie jak w Nukleonie, jak na val.pl ?? - bo chodzi mi o takie wkrecane w wieko Easy Clicka :D - bo na razie nie mam odpowiedzi od michlala [xsrx] co do festo .... a szybkozlaczki widziales ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom666 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a jakie sa te zlaczki ?? takie jak w Nukleonie, jak na val.pl ?? - bo chodzi mi o takie wkrecane w wieko Easy Clicka :D - a szybkozlaczki widziales ?? maja tam tylko spory wybor ale tradycyjnych zlaczek do instalacji wodnych: kolanka, trojniki, redukcja, takie pokrzywione, jakies łuki i inne,od 8 mm do jakis kolosow maja tez ma ogrodniczym jakies plastkowe gowna o szybkozlaczki mozna pomarzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 byłem tam i powiem szczerze że nie mają tego co chciałem (ni ma takich jak na Nukleonie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 w Praktikerze sa tylko miedziane zlaczki b3t0n - gdzie jest ten chydral ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 w Praktikerze sa tylko miedziane zlaczki b3t0n - gdzie jest ten chydral ?? ehh palnalem blad ortograficzny :oops: do HYDRALU mozna dojechac np. z rynku autobusem 122 za ASTRA 2 przystanki - autobus zatrzymuje sie doslownie pod tym zakladem . hehehe mieszkam w poblizu hydralu a nie wiem jak sie ulica nazywa :D aleee chyba w miare dobrze wytlumaczylem ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 powiem jedno : BYŁEM ZOBACZYŁEM ZWYCIEŻYŁEM !!! sa złączki i to całkiem fajne - podobne do festo w różnych rozmiarach i kształtach są też wężyki do nich ;) teraz ceny : złączka prosta 8mm gwint 1/8 0,74 złączka prosta 10mm gwint 1/4 0,98 złączka kolanko 8mm gwint 1/8 1,29 złączka kolanko 10mm gwint 1/4 1,78 ceny w Euro - orientacyjne, ale raczej nie zmieną się dużo są terz trójniki - 10 mm za 2,58 E (typ T) typ Y tylko do 8mm niestety rureczki dopiero przyszły i nie wiadomo jaka cen :) firma od tych zączek to www.pneumat.com.pl tam zobaczcie jest info o nich ale niestety nie ma katalogu :( to wszystko pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 znalazłem foty i parametry : http://www.riegler.de/english01/Pages/fitt...gerade-einsteck ps. ceny sa prawdopodobnie przyblizone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 wlasnie mialem jutro isc obczajac ceny - dzieki Piotr Y za wyreczenie - przyznam ze baaardzo interesujace sa te zlaczki - jak tylko wiecej kaski wpadnie mi do lapek , to lece tam i nakupie troszke tego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 jutro wpadam :) i ZAKUPY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 to moze zrobimy zlot tweak.wrocław ;) jutro w sklepie , bo tez zamierzam sie wybrac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 tak tak ;) i bedzie jak z testem blokow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 kujde nie wiedziałem że aż tyle ludzów kce tam isc :) dobrze że ostrzegłem gościa o tym że bedzie miał tochu ludzi bo by siem jeszcze nie ogolił i firma by miała gorsza opinię ;) a tak poważnie to mnie tam juto nie bedzie b mam zajęcia ale za to w środe ide (mam od sklepu 100 m :) bo jutro bloczek kupie i chcę zmienić w nim złączki - dlaczego ? - bo są !! pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 co do cen : to koles tylko podawal ci w ojro ?? czy na zlotowki tez - bo nie wiem ile kasy na to przeznaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 podawał w ojro :) ale powiedział że takie ceny mniej wiecej bedom tych złączek (znaczy w przeoliczeniu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 piotr.y: czytam tan topic drugi raz i nie do konca rozumiem to co kupiles i dales linka to z hydralu? kurde, a ja jak glupi sie bawilem tydzien temu pf i dzwonilem, a tu takie cos pod nosem mam. kurde codziennie przchodze tamtedy jak ide na przystenek do pracy i na uczelnie. LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 super ceny macie za te zlaczki, ja wlasnie wrocilem ze sklepu (no bardziej z hurtowni), maja camozziego pelen wybor (bezposredni importer, co tydzien dostawy), kupilem zlaczki skrecane, gwint 3/8'' waz 10/12 proste - 5 pln kat prosty - 8 pln wtykowki kosztowaly odpowiednio 10 i 7 dosc drogo, ale za to maja super weze 9/12 z poliuretanu czy jakiegos tam poli..... za 3,50 metr, przezroczysty lub niebieski, nie lamiacy sie a dosycelastyczny, dla mnie jest superB, idealnie wychodzi z tymi zlaczkami. kupilem tez na probe taki za 7 pln metr ale jest gruboscienny i nie wchodzi mi na zlaczki wyglad samych zlaczek super, ladne srebrne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ja jeszcze złączek nie kupowałem bo ni mam na razie asy na to :( a byłem tam zobaczyć ceny i czy wogóle są tam takie :) zorientowałem się w cenach i uprzejmie informuję :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 jeszcze pytanko: czym robicie gwinty na zlazcki i gdzie cos takiego dostac. na topa mam plexe 15 mm :8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 qpowato w hydralu - bylem wczoraj i dopiero zrobia zlaczki takie jakie mi sa potrzebna w przyszlym tygodniu ::? moze jest we wrocku jakas hurtownia lub sklep gdzie maja festo lub camozziego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 b3ton: czyli jakie sa ci potrrzebne. ja tam bylem tez i szkoda ze nie ma do wezy 12stek. pozatym gwincik 3/8 cala to troche duze, a jak sie okazalo nie mialbym czym nawet zrobic gwinta w plexie. chyba oleje narazie te zlaczki i kupie w hutmenie rurki miedziane i z nich zrobie wloty. aaaa co do pompki to cos, gdzies czytalem ze kupiles gdzies duzo taniej, to bylo gdzies kolo nas, za ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 b3ton: czyli jakie sa ci potrrzebne. ja tam bylem tez i szkoda ze nie ma do wezy 12stek. pozatym gwincik 3/8 cala to troche duze, a jak sie okazalo nie mialbym czym nawet zrobic gwinta w plexie. chyba oleje narazie te zlaczki i kupie w hutmenie rurki miedziane i z nich zrobie wloty. aaaa co do pompki to cos, gdzies czytalem ze kupiles gdzies duzo taniej, to bylo gdzies kolo nas, za ile? kupilem ja w zoologicznym na drzewieckiego (wyzsze numery) wyszlo mnie jakies 90-100zl za ten interes , ale jeszcze nie splacilem jej do konca i nie dostalem jeszcze na nia gwarancji - ddalem na razie facetowi aquela w zastaw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 OT: b3ton bardziej mi sie podobal poprzedni avatar, bynajmniej zawsze rozweselal :> jednak widze ze ostatnio zapanowala moda na "ambitne"..., calkiem jak z opisami na gg, coraz wiecej widze gowien skopiowanych zywcem od innych, szkoda ;) nie to zeby twoj byl nieoryginalny ofkorz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 OT: b3ton bardziej mi sie podobal poprzedni avatar, bynajmniej zawsze rozweselal :> jednak widze ze ostatnio zapanowala moda na "ambitne"..., calkiem jak z opisami na gg, coraz wiecej widze gowien skopiowanych zywcem od innych, szkoda ;) nie to zeby twoj byl nieoryginalny ofkorz OT2 : ja nie plagiatuje AV - nie rozumiem o co ci chodzilo w tym stwierdzeniu.....na forum nie widzialem , aby ktos mial podobna konfiguracje AV - sam sobie to wymyslilem na poczekaniu :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...