d_mage Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Witam, wiem ze istnieje wiele podobnych tematow, ale moje wymagania co do notebooka sa troszke inne niz w nich przedstawione. Mianowicie, jako że nie bede na nim grał niezbyt zależy mi na karcie graficznej. Oczywiście powinna ona bez problemu i ociągania obsługiwać filmy, lecz to wszystko. Zaoszczędzone pieniądze chciałbym przeznaczyć na lepszy procesor i pamięć, nie lubie jak komputer lapie freezy przy wiekszej ilości otwartych aplikacji. Dysk twardy o wielkości 80 GB wystarczy, jednak powinien być szybki. Dodatkowo miło by było gdyby miał wbudowaną kartę wLAN. Wielkość monitora powinna oscylować w granicach 15 - 17 cali. Touchpad nie koniecznie musi byc bardzo wygodny, przez wiekszosc czasu bede pracowal myszka. Bardzo proszę o pomoc w dokonaniu wyboru, gdyż kompletnie nie orientuje się w cenach jak i jakości przenośnych PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Nie widzę niczego "innego" w twoich wymaganiach co do laptopa. Radzę poczytać właśnie te "podobne tematy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Rozejrzyj się za Lenovo/IBM ThinkPad, w tej cenie możnq już dostać jakiegoś nowego z dual corem i 2 GB RAMu. (na allegro widzę je za 1650, ale ostatnio widziałem jakąś promocję w Media-markt, były za 1500). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Talen Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Rozejrzyj się za Lenovo/IBM ThinkPad, w tej cenie możnq już dostać jakiegoś nowego z dual corem i 2 GB RAMu. (na allegro widzę je za 1650, ale ostatnio widziałem jakąś promocję w Media-markt, były za 1500). http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=426848861 lub http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=428045185 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...