Syriusz76 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Witajcie ! Po nie udanym zakupie katy ATI 4850 zdecydowalem sie kupic nowa karte a stara oddac do reklamacji. Najwyzej ja sprzedam pozniej bo czas oczekiwania to 2 tygodnie. Jaka karte do tego sprzetu Asus P5Q PRO Intel 7200 2x kingston HyperX 800 Corsair 450 W byscie mi polecili kwota do 700 zl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 hd4870!! a co sie stalo z hd4850??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz76 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Karta w grach wyaala mi krzaki np gdy zamykam Assasinna i zaraz na poczatku Crysisa. Zmiana sterownikow, Fanfix, obnizenie rdzenia nic nie pomoglo :/ Mam jej dosc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 No to wtedy HD4870 bierz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz76 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 No to wtedy HD4870 bierz ;] No dobra ale teraz jakiej firmy mozecie mi cos polecic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Najtańszy Gainward jest więc jego bym brał bo i tak zdaje się że wszystkie 4870 to referenty to po co przepłacać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz76 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Moj zasilacz wytrzyma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) Moj zasilacz wytrzyma? Wytrzyma ale będzie ciężko pracował bo odda około 50W więcej niż do HD4850. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=22 http://www.xbitlabs.com/articles/video/dis...0_14.html#sect0 Jeśli HD4850 była wystarczająco wydajna to nie ma po co płacić za HD4870. Może trochę słabszy i dużo tańszy 9800GT wystarczy przykładowo taki: http://www.ramkomputer.pl/galaxy-geforce-9...er-p-80839.html Jedną kartę i tak potem sprzedaż a im tańsza tym łatwiej. Edytowane 8 Września 2008 przez dwaIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 9800GT to najzwyklejszy 8800GT (pod inną nazwą tylko) czyli jest słabszy od HD4850, nie wiem jak można polecać coś słabszego niż ktoś ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 9800GT to najzwyklejszy 8800GT (pod inną nazwą tylko) czyli jest słabszy od HD4850, nie wiem jak można polecać coś słabszego niż ktoś ma.Ma ale zepsutą a po naprawie-wymianie będzie miał dwie w tym jedną do sprzedania. Ponadto 8800GT bierze mniej prądu nawet od HD4850 i gdyby się okazało że jest wystarczająco wydajna w grach i rozdzielczościach które uruchamia to czemu nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Wszystko zależy od autora, ja bym w sumie zostawił tego HD4850 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz76 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Wszystko zależy od autora, ja bym w sumie zostawił tego HD4850 No tak ale musze czakac 2 tygodnie na wymiane bo musza wyslac do Wawy zeby sprawdzili :/ A karta byla kupiona bez Vatu za 370 zl. wiec nie wiem co robic chyba ze mi pozyczycie na 2 tyg karte ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Jam wytrzymasz 2 tyg bez gier to kup za 5 zł coś na PCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz76 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Majac 32 wiosny nie mysle juz czesto o gierkach ale jednak od czasu do czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...