rz3pka Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Mam do wydania ok. 400 zł =] Moj obecny komp: Athlon X2 3800+ 2GHz S939 A8N SLI-Deluxe GF 8800GT Partriot Performance DDR1 400MHz (2-3-3-5) Chieftec 450W =] Doradźcie mi jakiego nowego procka kupić? Myśle ze za 400 zeta to nie wymienie raczej za duzo wiec chce tylko procka pod tę płytę główną... Co radzicie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) W sumie nic ciekawego nie kupisz, nie ma sensu wymiana na nieco mocniejszego (fabrycznie) X2. Dozbieraj jeszcze ze 200zł i będziesz mógł kupić coś z P31/P35, E5200 no i ze 2 GB DDR2 ;) Ja w lutym stałem przed podobną sytuacją, tyle że miałem AMD64 (nie X2) - zmieniłem nieco większym kosztem cała platformę i powiem że naprawdę się opłacało ;) EDIT: W sumie nawet teraz możesz zmienić - jak sprzedasz te części i dołożysz 400zł to spokojnie kupisz sobie nowe. Edytowane 8 Września 2008 przez Łukasz Tkacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Ja bym radził sprzedac proca, mobo i ram, trochę kasy za to dostaniesz i radzej będzie Cię wtedy stać nawet na jakieś c2d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...