Caleb Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Hej, mam zamiar zmienić swoje HDD na coś większego - padło na 1TB i teraz się zastanawiam nad dwoma modelami. Zleży mi na w miarę szybkiej pracy i niezawodności, cisza nie jest priorytetem, ale dobrze jakby nie terkotał. Co możecie polecić od serca? :) Ja wydumałem dwa typy: 1 TB SEAGATE 32 MB NCQ Sata II ST31000340AS 1 TB SAMSUNG 32 MB NCQ Sata II HD103UJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Samsung F1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Samsung F1A jakieś argumenty? :> Może teścik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 http://www.tomshardware.com/charts/3-5-har...rmance,659.html Ale na ile to wiarygodne to nie wiem. W każdym razie samsung wypada lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) Hej, mam zamiar zmienić swoje HDD na coś większego - padło na 1TB i teraz się zastanawiam nad dwoma modelami. Zleży mi na w miarę szybkiej pracy i niezawodności, cisza nie jest priorytetem, ale dobrze jakby nie terkotał. Co możecie polecić od serca? :) Ja wydumałem dwa typy: 1 TB SEAGATE 32 MB NCQ Sata II ST31000340AS 1 TB SAMSUNG 32 MB NCQ Sata II HD103UJ 2x Samsung F1 640GB w RAID - troszeczke drozej (ja placilem po 200zł) a znacznie wydajniej no i o 28% wiecej przestrzeni:D Edytowane 11 Września 2008 przez tHe mRuWa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...