Visage Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) Witam! Jak w temacie - planuję wydać ok +2500 zł na budę+monitor. Kwestia taka, że chętnie kupię coś na aukcji, po okazyjnej cenie (np. grafa, procek, mobo). Tu setka, tam 50 zł i się uzbiera... Przyglądałem się przedstawionym zestawom i zastanawiam się, czy w zestawie za 2000zł nie widziałbym chętniej jakiejś lepszej płyty głównej? Niestety, kiedyś byłem na bieżąco, teraz jestem caałkiem zielony:| jeszcze te nowe Xeony, seria E...narobiło się tego. W sprawie monitora - czy coś z HP jest wartego uwagi tak do 650 zł? Mam możliwość monitory tej firmy trochę taniej dostać... pozdrawiam ekipę najlepszego forum komputerowego. Edytowane 13 Września 2008 przez Visage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Nie prościej złożyć sprzęt w sklepie internetowym? Za przesyłkę płacisz tylko raz np w ESC często tylko 1 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Problem w tym że okazji za dużo nie ma na allegro. Zazwyczaj jest wręcz drożej. Tylko sprzęt starszej generacji jest opłacalny (i tak nie zawsze) Jak doliczysz do tego przesyłki to wyjdzie w ogóle nieopłacalnie. Nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...