ANalfabeta Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Baska IV 40GB i Baska 7200.7 w zamknietej ale wentylowanej budzie. Obie maja wg. SF 4.08 po 28*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 barakuda V 80 GB 7200 w zamkniętej obudowie koło 29-31 st c jak załączę moje 6 wiatraków to zchodzi do 25 albojeszcze mniej odczytuję speed fanem 4.07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ja nie chce sie chwalic no ale jak pytaja no topowiem jeszcze raz .Normalnie 70 C a przy otwartej budzie 68 C .I tak przez 4 miechy juz chodzi ,no i kto mnie pobije Ps mój rekord to 76 C.Oczywiscie ta temperatura po wyciszeniu kompa a przed to miałem 50 C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Ja nie chce sie chwalic no ale jak pytaja no topowiem jeszcze raz .Normalnie 70 C a przy otwartej budzie 68 C .I tak przez 4 miechy juz chodzi ,no i kto mnie pobije Ps mój rekord to 76 C.Oczywiscie ta temperatura po wyciszeniu kompa a przed to miałem 50 C ta....jeszcze pol roku i wymianka rotfl...ciagnij tak dalej....moze uda ci sie podciagnac do 90C?? probuj, moze transfer podskoczy do 250mb:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...