JaQs Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Jestem praktycznie juz zdecydowany, bo moj Tacens Theca to wielkie nie porozumienie dla mnie. Najlepsza do 200zl bedzie Antec Three Hundred? Nie wchodzi w gre dokladanie ani zlotowki. 200zl i juz. :P I czy zmiesci sie w niej Karakorum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 podepne sie do tematu bo mam te same wymagania jezeli chodzi o koszty ale antec dla mnie odpada. Chcialem brac to ale jak przyszlo co do czego to juz ich nie ma na allegro :/ a chce zeby dostep do dyskow byl rozwiazany tak jak w tej budzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Bierz anteca, będziesz bardzo zadowolony :) Mam i polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 @Jin* Jest tu, dostawa 10PLN, więc na jedno wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 dzieki jastrzab ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Jesli podoba sie wyglad Szefa to jak najbardziej polecam. Bardzo solidnie wykonane budy, kazdy kto z moich znajomych wzial, bardzo sobie chwali. Ja zreszta tez. Dragon to Dragon, jak narazie nie widzialem lepiej wykonanej budy. Oczywiscie mowie o rozsadnym przedziale cenowym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood2 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Moim zdaniem Sunbeam 3D Storm w tej cenie jest najlepszym wyborem. Gruba blacha, ciężka obudowa, montaż na zatrzaski, które póki co zapobiegają wibracjom dysku, 3 wentylatory 120mm w komplecie, ładny wygląd, perforowany panel przedni z filtrem antykurzowym, no i ogólna jakość wykonania jest na wysokim poziomie - skrzydła są dobrze złożone, nie ma jakichś szpar, ostrych kantów itp. Antec to także dobry wybór, ale ten Three Hundred nie jest warty po prostu tych niecałych 200zł, nieco ustępuje 3d Stormowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Witam. Również szukam obudowy do 200 zł. Czy Antec Three Hundred, a w zasadzie jego wentylatory, sa naprawdę głośne? Jakaś inna alternatywa oprócz wspomnianego powyżej Sunbeam?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Wczoraj kupiłem 300'tke i pierwsze wreażenia mniej więcej takie: blacha dość gruba choć na pewno nie jest to 1mm ;) jakość wykonania na bdb poziomie wentyle są dość ciche na low-medium dają ostro - na hi - to już huragan :) problem może się pojawić z wtyczka 4pin - może być za krótka dla nie których zasilaczy delikatna szpara między frontem a napędem ogólnie buda na 9/10 ;) niedługo wc tam włożę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 wentyle są dość ciche na low-medium dają ostro - na hi - to już huragan :) Czyli "ciche" nie sa w ogóle? A stabilne to cholerstwo, bez drgań? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) wentyle mogę porównać do boxa intela 1,2 krpm... na froncie mam 2 noiseblockery xl1 na 7v więc one są zagłuszane przez boxa intela i stockowe chłodzenie x1950gt jednak po zamontowaniu wc to się zmieni ;) Edytowane 16 Września 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaQs Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 W kazdym razie zamowilem juz Three Hundred. Mysle, ze bedzie ok. Bedac w Komputroniku i zamawiajac bude okazalo sie, ze sprzedawca zna sie troche na rzeczy i pokazal mi cos takiego jak Gigabyte Triton 180. Z wygladu niczego sobie (duzo lepiej wyglada na zywo), caly przod jest ze szczotkowanego aluminium, ale najbardziej spodobal mi sie srodek. Wszystko jest w bezsrobkowym montarzu, poprzeczny koszyk na dyski, jest nawet WC ready (ma otwory na weze z tylu obudowy). Jednak po dluzszym zastanowieniu stwiedzilem, ze Antec ma lepiej wszystko w srodku rozplanowane (oprocz tego bezsrobkowego montarzu), zasilacz na dole, wiecej miejsca, lepszy przewiew no i chyba jest lepiej wykonana. Nie mniej jednak ten Gigabyte mi sie spodobal. Dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Dzisiaj kupilem Antec Three Hundred. IMO jedyne czego mu brakuje to dwa wentyle na dyski, ktore dokupilem i jest po problemie. Zobaczymy jak sie bedzie sprawowac konstrukcja z zasilaczem na dole obudowy :) BTW: Kolega wzial Nine Hundred ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...