Sardyn Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Nie mowie o mnozniku... HTT masz 200MHz ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keslaw123 Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 No mam 230 przecież, więc ile mam dać? Mam podnosić dopóki mi sie win nie odpali ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sardyn Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Dopóki bedzie stabilnie, proca testuj Orthosem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keslaw123 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Nie jest źle chyba ;p http://img291.imageshack.us/my.php?image=cpuz1337bc4.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 to F2 także cudów nie będzie no ale tak czy siak słabo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keslaw123 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Ja moge jeszcze kręcić, ale troche sie boje, myśle, że z 2.6 bym dał rade ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 czego tu sie bać - procka nie spalisz ;] chyba że temperatury masz 70*+ i jakieś 1,7V na core ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keslaw123 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Do ilu moge kręcić na tym napięciu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Do tylu, aż ci wywali błąd Orthos :P to taki program do testowania stablinosci podkreconych procesorow :P musisz go sciagnac i uruchomic na 5 - 10 minut, jak bedzie okey to podnosisz htt wyzej i wyzej, az wywali, wtedy troche obnizasz to htt i tesujesz tym Orthos przez godzine - dwie :P jak jest okey to to zostawiasz :P Ja bym dał jeszcze wyższe napięcie, nawet 1.4 V :P po prostu ustaw w biosie zeby sie wentyl wlaczal na 100% jak bedzie cieplo i wlącz zabezpieczenie termiczne [restartuje / wylacza kompa jak procesor jest za cieply] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...